r
Nosalty Logó

Pitypang pestos nyúl

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Petra
Pitypang pestos nyúl
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A nyúlhúshoz

A pitypang pestohoz

Összesen 896 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A nyúlhúshoz

A pitypang pestohoz

Összesen 1791 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A nyúlhúshoz

A pitypang pestohoz

Összesen 297 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    38.5 g

Zsír

  • Összesen
    80.5 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    100 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    820.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    132 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    72 mg
  • Foszfor
    453 mg
  • Nátrium
    111 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    171.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    254 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    13 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    427 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    182 micro
  • β-karotin
    2929 micro
  • β-crypt
    61 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6806 micro
Összesen 896 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    77 g

Zsír

  • Összesen
    161.1 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    98 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    200 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1641.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    85 mg
  • Kálcium
    264 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    144 mg
  • Foszfor
    906 mg
  • Nátrium
    223 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    343.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    508 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    25 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    36 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    854 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    81 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    363 micro
  • β-karotin
    5857 micro
  • β-crypt
    121 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    13613 micro
Összesen 1791 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    12.8 g

Zsír

  • Összesen
    26.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    272.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    150 mg
  • Nátrium
    37 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.3 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    142 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    60 micro
  • β-karotin
    971 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2258 micro
Összesen 297 kcal

Hozzávalók

A nyúlhúshoz

A pitypang pestohoz

Elkészítés

A nyúlhúshoz

  1. A megtisztított nyúlhúst sózzuk, borsozzuk és egyenletesen megkenjük pestoval. Serpenyőben felhevítjük az olajat és mérettől függően pár percig sütjük a húsok mindkét oldalát. Azonnal fogyasztjuk.
  • Sütés ideje: 8 perc
  • Receptkönyvben: 39
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 11106
  • Feltöltés dátuma: 2008. április 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A ma készített pitypang pesto egyik részével nyúlhúst kenegettem be. Serpenyőben hirtelen sütve, burgonyapürével tálalva, egyszerű, gyors, igazán finom estebédnek bizonyult. (Persze pitypang pesto helyett készíthetjük "normál" pestoval, és nyúlhús helyett haszálhatunk csirkét.)

Hozzávalók

A nyúlhúshoz

A pitypang pestohoz

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...