Pitypang pestos nyúl
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Petra
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 13% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 27% Zsír
A nyúlhúshoz
A pitypang pestohoz
Összesen
896
kcal
- 13% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 27% Zsír
A nyúlhúshoz
A pitypang pestohoz
Összesen
1791
kcal
- 13% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 27% Zsír
- 58% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 38.5 g
Zsír
-
Összesen 80.5 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 49 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 15 g
-
Koleszterin 100 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 820.7 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 43 mg
-
Kálcium 132 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 72 mg
-
Foszfor 453 mg
-
Nátrium 111 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 171.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 254 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 13 micro
-
E vitamin: 11 mg
-
C vitamin: 18 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 427 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 13 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 40 micro
-
Kolin: 23 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 182 micro
-
β-karotin 2929 micro
-
β-crypt 61 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 6806 micro
Összesen
896
kcal
- 13% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 27% Zsír
- 58% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 77 g
Zsír
-
Összesen 161.1 g
-
Telített zsírsav 25 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 98 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 29 g
-
Koleszterin 200 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1641.3 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 85 mg
-
Kálcium 264 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 144 mg
-
Foszfor 906 mg
-
Nátrium 223 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 13.7 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 343.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 508 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 25 micro
-
E vitamin: 21 mg
-
C vitamin: 36 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 854 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 27 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 81 micro
-
Kolin: 46 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 363 micro
-
β-karotin 5857 micro
-
β-crypt 121 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 13613 micro
Összesen
1791
kcal
- 13% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 27% Zsír
- 58% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 12.8 g
Zsír
-
Összesen 26.7 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 33 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 272.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 44 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 24 mg
-
Foszfor 150 mg
-
Nátrium 37 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.3 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 56.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 84 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 142 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 13 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 60 micro
-
β-karotin 971 micro
-
β-crypt 20 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2258 micro
Összesen
297
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
A nyúlhúshoz
- A megtisztított nyúlhúst sózzuk, borsozzuk és egyenletesen megkenjük pestoval. Serpenyőben felhevítjük az olajat és mérettől függően pár percig sütjük a húsok mindkét oldalát. Azonnal fogyasztjuk.
- Sütés ideje: 8 perc
- Receptkönyvben: 39
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 11105
- Feltöltés dátuma: 2008. április 29.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
Petra
537 recept
A ma készített pitypang pesto egyik részével nyúlhúst kenegettem be. Serpenyőben hirtelen sütve, burgonyapürével tálalva, egyszerű, gyors, igazán finom estebédnek bizonyult. (Persze pitypang pesto helyett készíthetjük "normál" pestoval, és nyúlhús helyett haszálhatunk csirkét.)