r
Nosalty Logó

Piccata Milanese

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Libelle
Piccata Milanese
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 1384 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 5536 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 297 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.1 g

Zsír

  • Összesen
    102.4 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    239 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2561.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    502 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    102 mg
  • Foszfor
    720 mg
  • Nátrium
    1152 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    66.2 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    235.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    163 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    197 micro
  • Kolin:
    225 mg
  • Retinol - A vitamin:
    133 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    349 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    17369 micro
  • Lut-zea
    227 micro
Összesen 1384 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    200.6 g

Zsír

  • Összesen
    409.5 g
  • Telített zsírsav
    77 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    179 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    131 g
  • Koleszterin
    954 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10246.6 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    296 mg
  • Kálcium
    2009 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    408 mg
  • Foszfor
    2881 mg
  • Nátrium
    4607 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    264.9 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    943.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    653 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    150 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    148 micro
  • K vitamin:
    51 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    62 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    788 micro
  • Kolin:
    901 mg
  • Retinol - A vitamin:
    534 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1394 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    69475 micro
  • Lut-zea
    906 micro
Összesen 5536 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.8 g

Zsír

  • Összesen
    22 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    549.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    108 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    154 mg
  • Nátrium
    247 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    75 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    3725 micro
  • Lut-zea
    49 micro
Összesen 297 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kiklopfoljuk a borjúszeleteket, sózzuk, borsozzuk, majd meghempergetjük a lisztben.
  2. Összekeverjük a tojást a parmezánnal.
  3. Közben megfőzzük a spagettinket, mikor megfőtt, leszűrjük, és meglocsoljuk egy kevés olajjal, hogy ne tapadjon össze.
  4. Felforrósítunk annyi olajat, hogy félig ellepje, majd a hús mindkét oldalát belemártjuk a már lisztben meghepergetett húst a tojásos-parmezános keverékbe, óvatosan beletesszük az olajba, és szép aranybarnára sütjük.
  5. A paradicsommártásunkat felmelegítjük, ha elég meleg, össze is keverhetjük a spagettivel, de én csak a tetejére szoktam tenni, és a hús szeletekkel tálaljuk.
  6. Ha nincs kéznél paradicsomszósz csinálhatunk magunk is: 2-3 paradicsomot leforrázunk, lehúzogatjuk a héját, apróra vagdaljuk, és kevés hagymán megpároljuk, oregánóval, sóval, borssal ízesítjük.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 65
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 40
  • Össznézettség: 14474
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Piccata Milanese
Libelle 4 recept

Bár olasz recept, én Ausztriában ettem elősször, és azóta én is sokszor elkészítettem. Nekünk az egyik kedvenc ételünk, mert könnyen megvan, a hús hidegen, melegen is ízletes. Én csináltam már sertéshúsból, sőt már pulykamellből is. Mindegy milyen hús... Mindig finom....

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...