r
Nosalty Logó

Philadelphiai csirke pármai köpenyben

0,0

0 ÉRTÉKELÉS2 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Durcsó
Philadelphiai csirke pármai köpenyben
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

361
Kalória
45g
Fehérje
6.8g
Szénhidrátok
15.5g
Zsír
236.9g
Víz
117.8g
Koleszterin
1.8g
Rost
4g
Cukor
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 361 kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1441 kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 101 kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45 g

Zsír

  • Összesen
    15.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    118 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    122978.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    53 mg
  • Foszfor
    304 mg
  • Nátrium
    122564 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    236.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    82 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    113 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    152 micro
  • β-karotin
    768 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    3860 micro
  • Lut-zea
    354 micro
Összesen 361 kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    180.2 g

Zsír

  • Összesen
    62 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    471 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    491915 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    114 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    214 mg
  • Foszfor
    1216 mg
  • Nátrium
    490255 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.3 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    947.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    329 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    84 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    97 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    52 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    143 micro
  • Kolin:
    452 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    606 micro
  • β-karotin
    3071 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    15438 micro
  • Lut-zea
    1416 micro
Összesen 1441 kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.6 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    34351.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    7 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    85 mg
  • Nátrium
    34236 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    66.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    42 micro
  • β-karotin
    214 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1078 micro
  • Lut-zea
    99 micro
Összesen 101 kcal

Elkészítés

  1. A bazsalikomleveleket apróra vágjuk, és a Philadelphia krémsajthoz keverjük.
  2. A csirkemelleket megsózzuk, bemetsszük őket, s arányosan elosztjuk a sajtot a zsebekbe.
  3. 2-2 szelet papírvékony pármai sonkával körbetekerjük a húsokat.
  4. Vajjal vékonyan kikent hőálló tálba sorakoztatjuk a húsokat, és 200 fokra előmelegített sütőben 10-15 percig sütjük.
  5. Ekkormelléjük helyezzüka félbevágott paradicsomokat, további 10-15 percig együtt érleljük őket a sütőben.
  6. Mikor a csirke szép szaftot ereszt, és villával könnyen átszúrható, illetve a paradicsomok is meglottyatdtak egy kicsit, tányérokra helyezzük a húsokat, a paradicsomokat.
  7. Zöldsalátával, esetleg mellé kenyérrel tálaljuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 perc
  • Sütés ideje: 30 perc

Szerencsés véletlen hozott össze az eredetileg "Rosemary's Philadelphia Chicken and Parma Ham" cím alatt futó recepttel. Kinyitottunk egy csomag krémsajtot. Ott lapult Rosemary Shrager receptje, jól nézett ki, nagymama jött látogatóba, így alkalom is adódott a fincsi lakoma elkészítésére. Remekül sikerült, pedig kicsit kevesebb prosciutto-t leltem a hűtőben. Megérdemli a flancos nevet is : )

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Csirkés vadasmártás

A vadasmártás szelídebb, csirkés változata épp oly finom, mint a marhából vagy vadhúsból készült verziója. Pirított szalvétagombóccal tálalva egyik nagy kedvencünk.

Simon Gábor

Pikáns vadasmártás szarvassal

A vadas a magyarok nagy kedvence, és rengeteg verziója létezik: ki pikánsan, ki édesebben, ki habarással, ki anélkül készíti. Egy viszont biztos, hogy eszméletlen finom, laktató, és a ...

Lurpak

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Banános őzgerinc sütés nélkül

Az interneten böngészve találtam egy Gabriella nevű hölgy blogján ezt a receptet. Nagyon könnyű krémje van, nagyon nagyon finom, és sütni sem kell. A banán helyett tehetünk bele ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!