r
Nosalty Logó

Philadelphia cheese flan

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Csupasüti
Philadelphia cheese flan
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
195 °C
  • 9% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 274 kcal
  • 9% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 3294 kcal
  • 9% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 263 kcal
  • 9% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    86 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    324.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    105 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    73 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.7 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    57 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    89 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    101 micro
Összesen 274 kcal
  • 9% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    80.5 g

Zsír

  • Összesen
    143.8 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    1035 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3897.7 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    1263 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    132 mg
  • Foszfor
    1484 mg
  • Nátrium
    872 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    429 g
  • Cukor
    402 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    292.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    681 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    222 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    157 micro
  • Kolin:
    1065 mg
  • Retinol - A vitamin:
    677 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    56 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1217 micro
Összesen 3294 kcal
  • 9% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    11.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    82 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    310.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    100 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    118 mg
  • Nátrium
    69 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.1 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    23.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    97 micro
Összesen 263 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A cukrot aranybarnára olvasztjuk, majd átöntjük a sütőformánk aljába (hiszen ez kerül majd a sütink tetejére).
  2. Következő lépés, hogy fogjuk a turmixmasinánkat, és beletesszük a sajtkrémet, az egész tojásokat, a sűrített tejet és a vanília aromát. Néhány percig turmixoljuk, majd mikor egynemű, ráöntjük az olvasztott cukorra, ami azóta kissé meghűlt a sütőformában.
  3. A megtöltött formánkat beleültetjük a vízfürdőbe (ami természetesen meleg), és máris mehet az előmelegített sütőbe, 200 fokon (ez az én gázsütőmön 4-es fokozat) 50-55 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 195 °C
  • Sütés ideje: 55 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 32
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1607
  • Feltöltés dátuma: 2015. május 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Philadelphia cheese flan
Csupasüti 59 recept

Ezt a csodálatos desszertet először egy fogadáson ettem, később addig nyaggattam a chefet, amíg elárulta a receptet :)) Elképesztően finom, és mivel nem tartalmaz lisztet, és a cukrot kicseréltem gyümölcscukorra, akár diéta esetén is lehet (no jó, ez némi túlzás :))  készíteni és fogyasztani. 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...