r
Nosalty Logó

Pattogós süti, ahogy Míra készíti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Süti MáMohr
Pattogós süti, ahogy Míra készíti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 18% Zsír

Pattogós süti

A külsejére

Összesen 666 kcal
  • 8% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 18% Zsír

Pattogós süti

A külsejére

Összesen 4000 kcal
  • 8% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 18% Zsír

Pattogós süti

A külsejére

Összesen 360 kcal
  • 8% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.7 g

Zsír

  • Összesen
    29.8 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    115 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1000.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    218 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    108 mg
  • Foszfor
    437 mg
  • Nátrium
    201 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    94.5 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    197 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    194 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    103 micro
Összesen 666 kcal
  • 8% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    76 g

Zsír

  • Összesen
    178.8 g
  • Telített zsírsav
    105 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    691 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6004.3 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    174 mg
  • Kálcium
    1308 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    649 mg
  • Foszfor
    2619 mg
  • Nátrium
    1204 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    567.2 g
  • Cukor
    220 mg
  • Élelmi rost
    47 mg

VÍZ

  • Összesen
    160.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1183 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    175 micro
  • Kolin:
    363 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1161 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    263 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    616 micro
Összesen 4000 kcal
  • 8% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    16.2 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    542.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    118 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    237 mg
  • Nátrium
    109 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.2 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    107 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    105 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 360 kcal

Hozzávalók

Pattogós süti

A külsejére

Elkészítés

Pattogós süti

  1. Csokit felolvasztjuk, kicsit kihűtjük.
  2. Beleszitáljuk a lisztet, kakaót és a sütőport.
  3. Vajat + mézet + vaníliát jól elkeverjük. Hozzáadjuk a tojásokat, utána a kihűtött csokit és a száraz alapanyagokat, és jól elkeverjük.
  4. Majd a tejjel hígítjuk, és ismét elkeverjük. Kicsit lágy lesz a massza, de nem baj, mert 2 órát pihentetjük a hűtőben, és utána tökéletes lesz az állaga.

A külsejére

  1. Kis golyókat formázunk, és cukorba, majd porcukorba forgatjuk a golyókat. Megsütjük 180 °C-on 15 percig Kihűtjük, és jó étvágyat hozzá!! :)
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 106
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 5886
  • Feltöltés dátuma: 2017. október 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Süti MáMohr 31 recept

Kívül ropogós, belül puha, és isteni csokis :) Martha Stewart találta fel ezt a finom csokis sütit. Én kicsit a családom és a saját szájízemhez alakítottam. Először erdélyi Eszter barátnőmmel készítettem el, nagy sikert aratott, azóta is az egyik kedvencem, ha valami csokisra vágyom :)

Hozzávalók

Pattogós süti

A külsejére

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...