r
Nosalty Logó

Parmezános húslepény

3,0

2 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Zsuzsamama56
Parmezános húslepény
adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

335
Kalória
36.1g
Fehérje
7.7g
Szénhidrátok
16.9g
Zsír
164.7g
Víz
179.3g
Koleszterin
1.2g
Rost
1.8g
Cukor
  • 16% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 335 kcal
  • 16% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1336 kcal
  • 16% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 143 kcal
  • 16% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.1 g

Zsír

  • Összesen
    16.9 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    179 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1693 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    324 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    462 mg
  • Nátrium
    798 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    164.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    178 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    190 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    170 mg
  • Retinol - A vitamin:
    107 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    816 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    809 micro
Összesen 335 kcal
  • 16% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    144.5 g

Zsír

  • Összesen
    67.8 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    717 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6772.1 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    193 mg
  • Kálcium
    1296 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    203 mg
  • Foszfor
    1848 mg
  • Nátrium
    3191 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    658.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    711 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    88 mg
  • D vitamin:
    105 micro
  • K vitamin:
    759 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    200 micro
  • Kolin:
    680 mg
  • Retinol - A vitamin:
    429 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    3262 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    3236 micro
Összesen 1336 kcal
  • 16% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.5 g

Zsír

  • Összesen
    7.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    77 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    726.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    139 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    198 mg
  • Nátrium
    342 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    70.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    81 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    46 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    350 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    552 micro
  • Lut-zea
    347 micro
Összesen 143 kcal

Elkészítés

  1. A húshoz hozzáadjuk a két tojást, petrezselymet, a parmezánt, sót, őrölt borsot, morzsát. A fokhagymát zúzzuk össze, és keverjük azt is bele. Jól dolgozzuk össze az egészet.
  2. Egy 23 cm-es keskeny szélű, kerek sütőformát vajazzunk ki, és szórjuk meg morzsával.
  3. A húsmasszát jól nyomkodjuk bele a formába.
  4. A paradicsomokat szeleteljük fel, és a mozzarellát is. Felváltva kirakjuk a húslepény tetejét.
  5. 170 fokos sütőbe téve, légkeverés alsó sütéssel 20 perc alatt készre sütjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 23

Hétvégi baráti partira ajánlom.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Heti Menü – Gyors fogásokkal kezdünk, hogy a hét végén...

Végre eljött a húsvét hete! Készüljetek, mert mi picit megspékeltük a klasszik ünnepi fogásokat: a sárgatúró aszalt áfonyás, a bableves sonkaléből fő, a kalácsot csokis babkára cseréltük, a töltött tojás pedig rántva érkezik! A hét első felében pedig gyors zöldséges fogásokkal várunk titeket, előre is elkészíthető ünnepi édességekkel kísérve.

Top Receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!