r
Nosalty Logó

Parmezános csirke

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Évi néni
Parmezános csirke
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 19% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Hús

Spenót

Összesen 410 kcal
  • 19% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Hús

Spenót

Összesen 1228 kcal
  • 19% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Hús

Spenót

Összesen 154 kcal
  • 19% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    46.1 g

Zsír

  • Összesen
    20.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    135 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1629.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    433 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    107 mg
  • Foszfor
    576 mg
  • Nátrium
    466 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    166.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    335 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    240 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    115 micro
  • Kolin:
    136 mg
  • Retinol - A vitamin:
    104 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2778 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4131 micro
  • Lut-zea
    5983 micro
Összesen 410 kcal
  • 19% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    138.3 g

Zsír

  • Összesen
    62.5 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    405 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4889.1 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    123 mg
  • Kálcium
    1299 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    321 mg
  • Foszfor
    1728 mg
  • Nátrium
    1397 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.1 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    499.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1006 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    53 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    720 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    42 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    344 micro
  • Kolin:
    409 mg
  • Retinol - A vitamin:
    311 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8333 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    12394 micro
  • Lut-zea
    17949 micro
Összesen 1228 kcal
  • 19% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    17.3 g

Zsír

  • Összesen
    7.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    611.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    163 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    216 mg
  • Nátrium
    175 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    126 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    90 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1043 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1551 micro
  • Lut-zea
    2246 micro
Összesen 154 kcal

Hozzávalók

Hús

Spenót

Elkészítés

Hús

  1. A csirkemelleket sózzuk, borsozzuk, tepsibe tesszük, kevés olajjal meglocsoljuk. Tetejére szeletelt mozzarellát, csíkokra vágott aszalt paradicsomot és frissen reszelt parmezán sajtot teszünk.
  2. 170 fokos sütőben hőlégkeverésen 20 perc alatt megsütjük.

Spenót

  1. Az olajon megfuttatjuk a szeletekre vágott fokhagymát, rádobjuk a parajleveleket, sózzuk, borsozzuk, és 1-2 perc alatt megfonnyasztjuk őket.
  2. A hús mellé adjuk.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 25x20
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 115
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 5562
  • Feltöltés dátuma: 2015. augusztus 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Parmezános csirke
Évi néni 1830 recept

Gyors és finom étel. 

Hozzávalók

Hús

Spenót

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...