r
Nosalty Logó

Pangasius harcsa rántva

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Pangasius harcsa rántva
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 1604 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 6411 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 290 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    65.2 g

Zsír

  • Összesen
    89.7 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    273 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2582.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    80 mg
  • Kálcium
    305 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    117 mg
  • Foszfor
    842 mg
  • Nátrium
    1225 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    129.4 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    239.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    29 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    189 micro
  • Kolin:
    293 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    192 micro
Összesen 1604 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    260.9 g

Zsír

  • Összesen
    358.7 g
  • Telített zsírsav
    58 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    154 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    118 g
  • Koleszterin
    1090 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10330.6 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    320 mg
  • Kálcium
    1220 mg
  • Vas
    31 mg
  • Magnézium
    466 mg
  • Foszfor
    3368 mg
  • Nátrium
    4900 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    517.6 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    957.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    232 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    32 micro
  • E vitamin:
    115 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    209 micro
  • K vitamin:
    69 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    57 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    755 micro
  • Kolin:
    1170 mg
  • Retinol - A vitamin:
    232 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    766 micro
Összesen 6411 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.8 g

Zsír

  • Összesen
    16.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    465.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    152 mg
  • Nátrium
    221 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 290 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halfilét besózzuk, borsozzuk.
  2. A tojásokat felütjük és a tejjel elkeverjük.
  3. A szokásos módon - liszt, tojás, zsemlemorzsa - bepanírozzuk a halszeleteket.
  4. Forró olajban pirosra sütjük.
  5. Azonnal tálaljuk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 41
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 34021
  • Feltöltés dátuma: 2009. szeptember 26.

Ajánló

Könnyű ebéd, vagy vacsora nagyon gyorsan, bármilyen körettel.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Férjem bélgyulladásban szenved, így nagyon sok halat fogyasztunk. Nem olyan régen fedeztük fel ezt a tenyésztett harcsát. Nagyon ízletes húsú hal. Bátran próbálkozzon vele, aki szereti a  halat. Nincs benne szálka, és nem zsíros a húsa. A mirelit is finom, de ha van lehetőség, érdemes a frisset vásárolni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...