r
Nosalty Logó

Omlett 3.

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Omlett 3.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Az omletthez

A feltéthez

Összesen 541 kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Az omletthez

A feltéthez

Összesen 2163 kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Az omletthez

A feltéthez

Összesen 148 kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.3 g

Zsír

  • Összesen
    31.7 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    432 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1551.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    396 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    418 mg
  • Nátrium
    638 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    188.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    362 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    87 micro
  • K vitamin:
    145 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    107 micro
  • Kolin:
    306 mg
  • Retinol - A vitamin:
    325 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    434 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1279 micro
Összesen 541 kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    125 g

Zsír

  • Összesen
    126.7 g
  • Telített zsírsav
    57 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    1728 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6205.9 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    189 mg
  • Kálcium
    1585 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    182 mg
  • Foszfor
    1671 mg
  • Nátrium
    2552 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    123.6 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    753.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1447 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    53 mg
  • D vitamin:
    349 micro
  • K vitamin:
    579 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    427 micro
  • Kolin:
    1223 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1301 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1738 micro
  • β-crypt
    37 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5114 micro
Összesen 2163 kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.6 g

Zsír

  • Összesen
    8.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    119 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    427.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    109 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    115 mg
  • Nátrium
    176 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    100 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    84 mg
  • Retinol - A vitamin:
    90 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    120 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    352 micro
Összesen 148 kcal

Hozzávalók

Az omletthez

A feltéthez

Elkészítés

Az omletthez

  1. A tojásokat szétválasztjuk.
  2. A fehérjét kemény habbá verjük.
  3. A sárgáját összekeverjük a liszttel és a sóval.
  4. Lazán hozzákeverjük a felvert fehérjét.
  5. A serpenyőbe egy evőkanál olajat teszünk, felforrósítjuk és ebben sütjük meg a tésztát. 8 tojásból kb. 6 darab lesz.
  6. A megsült omlettresonkát, tejfölt, reszelt sajtot és újhagyma karikákat teszünk.
  7. Tetejét enyhén megszórjuk őrölt borssal.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 40
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 14749
  • Feltöltés dátuma: 2008. október 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A szendvicses, virslis reggelik egyhangúságát szerettem volna megtörni ezzel az omlett-tel. Nem nevezhetném könnyű kis reggelinek, így hát az ebéd elkészítésére bőven van időm. Ha só helyett egy kevés cukrot teszünk a tésztába, akkor lekvárral  is nagyon finom!

Hozzávalók

Az omletthez

A feltéthez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...