adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 9% Zsír
A tilápiához
Az olívakrémhez
-
25g fekete olajbogyó29 kcal
-
2g fokhagyma2 kcal
-
7g kapribogyó1 kcal
-
2g petrezselyem1 kcal
-
10g citromlé2 kcal
-
4g olívaolaj35 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
Összesen
275
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 9% Zsír
A tilápiához
Az olívakrémhez
-
100g fekete olajbogyó116 kcal
-
6g fokhagyma8 kcal
-
26g kapribogyó6 kcal
-
9g petrezselyem3 kcal
-
40g citromlé9 kcal
-
16g olívaolaj141 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
Összesen
1101
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 9% Zsír
A tilápiához
Az olívakrémhez
-
12.9g fekete olajbogyó15 kcal
-
0.8g fokhagyma1 kcal
-
3.4g kapribogyó1 kcal
-
1.2g petrezselyem0 kcal
-
5.2g citromlé1 kcal
-
2.1g olívaolaj18 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
Összesen
142
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Kálcium
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 28 g
Zsír
-
Összesen 17.3 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 74 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 922.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 56 mg
-
Kálcium 44 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 41 mg
-
Foszfor 246 mg
-
Nátrium 531 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 143 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 16 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 158 micro
-
K vitamin: 44 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 37 micro
-
Kolin: 65 mg
-
Retinol - A vitamin: 2 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 169 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 254 micro
Összesen
275
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Kálcium
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 111.9 g
Zsír
-
Összesen 69.1 g
-
Telített zsírsav 17 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 39 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 295 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3689.5 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 225 mg
-
Kálcium 177 mg
-
Vas 11 mg
-
Magnézium 165 mg
-
Foszfor 985 mg
-
Nátrium 2123 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.4 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 572 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 64 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 8 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 31 mg
-
D vitamin: 631 micro
-
K vitamin: 177 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 23 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 148 micro
-
Kolin: 262 mg
-
Retinol - A vitamin: 7 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 675 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1017 micro
Összesen
1101
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Kálcium
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 14.5 g
Zsír
-
Összesen 8.9 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 38 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 477.3 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 29 mg
-
Kálcium 23 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 21 mg
-
Foszfor 127 mg
-
Nátrium 275 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.6 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 74 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 8 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 82 micro
-
K vitamin: 23 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 19 micro
-
Kolin: 34 mg
-
Retinol - A vitamin: 1 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 87 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 132 micro
Összesen
142
kcal
Hozzávalók
A tilápiához
Az olívakrémhez
-
10 dkg fekete olajbogyó
-
2 gerezd fokhagyma
-
2 ek kapribogyó
-
3 ek petrezselyem
-
2 ek olívaolaj
-
só ízlés szerint
-
fekete bors ízlés szerint
Elkészítés
A tilápiához
- A halfiléket megkenjük 1-1 ek olívakrémmel, felgöngyöljük, beletekerjük a szalonnába. Fogvájóval rögzítjük.
- Olajjal kikent tepsibe helyezzük, forró sütőbe tolva megsütjük.
- Az olívakrémhez az olajbogyót, fokhagymát, kaprit meg a petrezselymet durvára vágjuk. Meglocsoljuk a citrom levével meg az olajjal, botmixerrel pépesítjük. (Csak 4 ek kell a filékhez, ez egy kis tálra valóadag lesz.)
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Tepsi mérete: 20x20x6
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 17
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 1158
- Feltöltés dátuma: 2013. november 03.
Ajánló
Guacamole rizzsel talaltam.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
witch
735 recept
Teljesen odáig voltam, hogy nincs hal az olívakrémben, amit készítettem. :o) Aztán arra gondoltam, hát akkor legyen olívakrém a halban, hehe. Nekem pont kéznél volt sült paprika, így kettőt abba tekertem, és a másik kettő szelet volt szalonnában.