r
Nosalty Logó

Olasz fűszeres rudacskák

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Vivuc
Olasz fűszeres rudacskák
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 10% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 425 kcal
  • 10% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 1699 kcal
  • 10% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 426 kcal
  • 10% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    25.3 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    102 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    772.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    92 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    151 mg
  • Nátrium
    469 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    21.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    201 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    197 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    43 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    102 micro
Összesen 425 kcal
  • 10% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.4 g

Zsír

  • Összesen
    101.1 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    409 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3090.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    93 mg
  • Kálcium
    370 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    139 mg
  • Foszfor
    603 mg
  • Nátrium
    1875 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    159.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    84.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    803 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    201 mg
  • Retinol - A vitamin:
    789 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    171 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    410 micro
Összesen 1699 kcal
  • 10% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    25.3 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    102 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    774.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    93 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    151 mg
  • Nátrium
    470 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    21.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    201 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    198 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    43 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    103 micro
Összesen 426 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lisztet a fűszerekkel egy tálba tesszük, majd elmorzsoljuk a vajjal, és hozzátesszük a tojásfehérjét. Jól összeálló, zsíros tapintású, kemény tésztát kell kapnunk.
  2. Kinyújtjuk ujjnyi vastagra. Lekenjük a tojássárgájával, és megszórjuk ízlés szerint maggal (nálam ez most lenmag lett), és csíkokra vágjuk.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsiben 170 fokon 15 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 92
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 5169
  • Feltöltés dátuma: 2018. október 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Valami gyors és egyszerű ropogtatni valót akartam sütni. Ez lett belőle :) Hihetetlen gyors, teszteljétek!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...