r
Nosalty Logó

Nutellás barackos habosság Sylvia Gasztro Angyal konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Sylvia Gasztro Angyal
Nutellás barackos habosság Sylvia Gasztro Angyal konyhájából
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 1187 kcal
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 5940 kcal
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 312 kcal
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    13.3 g

Zsír

  • Összesen
    70.4 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    89 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    503.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    148 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    185 mg
  • Nátrium
    99 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    114.7 g
  • Cukor
    86 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    142.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    252 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    219 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    349 micro
  • β-crypt
    77 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    38 micro
Összesen 1187 kcal
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    66.5 g

Zsír

  • Összesen
    351.9 g
  • Telített zsírsav
    199 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    444 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2516.5 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    738 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    310 mg
  • Foszfor
    926 mg
  • Nátrium
    494 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    573.3 g
  • Cukor
    431 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    712.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1260 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    29 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    92 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    121 micro
  • Kolin:
    163 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1096 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1743 micro
  • β-crypt
    383 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    189 micro
Összesen 5940 kcal
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    18.5 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    132.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    49 mg
  • Nátrium
    26 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.2 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    92 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 312 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A barackbefőtt levét, a rumot és a lekvárt alaposan kikeverjük. Ez lesz a mártogatós. Ebbe a lébe mártogatjuk bele a babapiskótákat, amelyekkel egy tálat kibélelünk.
  2. A mascarponéhoz keverjük a nutellát, és megkenjük vele a piskótákat.
  3. A barackokat apró kockára vágjuk, és ezzel megszórjuk a nutellás krémet.
  4. Ezután a tejszínt felverjük a vaníliás cukorral, és a tejszínhabbal zárjuk a rétegezést. Addig rétegezünk, míg minden alapanyag el nem fogy. Tehát: áztatott piskóta, nutellás krém, barack, tejszín. A teteje hab legyen, amit gusztán apró kockákra vágott barackkal szórunk meg.
  5. Egy éjszaka hűtőben pihentetjük, hogy a babapiskóta kellően megpuhuljon.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 52
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 3085
  • Feltöltés dátuma: 2015. május 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nutellás barackos habosság Sylvia Gasztro Angyal konyhájából
Sylvia Gasztro Angyal 114 recept

Egy nagyon egyszerű, viszont annál finomabb nutellás, sütés nélküli finomság! 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem mindegy, mikor sózol: az állag és az íz...

Ha egy alapanyagot kéne mondanunk, ami tényleg minden ételben ott van, egyértelműen a sóra mutatna a legtöbb ujj. És annak ellenére, hogy alapfűszerünk használatát nem lehet kifejezetten „elrontani”, nem árt, ha figyelünk arra, hogy mit, mikor és hogyan sózunk. Lássuk, mit mond a Napi Tipp!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...