r
Nosalty Logó

Mustáros pácolt-sült tarja vagy karaj

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
witch
Mustáros pácolt-sült tarja vagy karaj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 638 kcal
  • 10% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 3827 kcal
  • 10% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 287 kcal
  • 10% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.3 g

Zsír

  • Összesen
    59.1 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    122 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    512.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    265 mg
  • Nátrium
    153 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    130.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    107 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    429 micro
  • Lut-zea
    75 micro
Összesen 638 kcal
  • 10% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    134 g

Zsír

  • Összesen
    354.4 g
  • Telített zsírsav
    127 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    164 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    42 g
  • Koleszterin
    732 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3073.3 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    177 mg
  • Kálcium
    174 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    179 mg
  • Foszfor
    1591 mg
  • Nátrium
    918 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.7 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    781.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    83 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    86 mg
  • D vitamin:
    180 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    45 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    465 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    119 micro
  • β-karotin
    641 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    451 micro
Összesen 3827 kcal
  • 10% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    26.6 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    231.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    120 mg
  • Nátrium
    69 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    48 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    193 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 287 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hússzeleteket bekenjük mustárral és éjszakára berakjuk a hűtőbe.
  2. Másnap egy tepsi aljába lerakunk egy sor szalonnát, utána 3 szelet mustáros hússzelet következik. Rákarikazzuk a paprikát, paradicsomot meg a hagymát. Végül a maradék 3 szelet hús jön, amit befedünk a többi szalonna szelettel.
  3. Az egészet befedjük fóliával, berakjuk a meleg sütőbe, és megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 117
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 13995
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 23.

Ajánló

Rizs köretet ajánlok hozzá, vagy friss kenyeret, hogy a levet lehessen tunkolni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt az ételt kinti sütögetésen is el lehet készíteni, akkor egy-egy adagot csomagoljunk be alufóliába. Télvíz idején, ha van házi lecsónk, nyugodtan kanalazzuk rá a húsra.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...