Melegszendvics kecskesajttal
cukormentes
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojásmentes
Zsuzsci
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
grill
- 6% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
539
kcal
- 6% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
2151
kcal
- 6% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
143
kcal
- 6% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 70% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 20.9 g
Zsír
-
Összesen 24.2 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 30 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1331.7 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 31 mg
-
Kálcium 257 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 77 mg
-
Foszfor 323 mg
-
Nátrium 635 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 60.8 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 245.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 312 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 332 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 15 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 159 micro
-
Kolin: 30 mg
-
Retinol - A vitamin: 150 micro
-
α-karotin 19 micro
-
β-karotin 1699 micro
-
β-crypt 462 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 92 micro
Összesen
539
kcal
- 6% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 70% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 83.6 g
Zsír
-
Összesen 97 g
-
Telített zsírsav 39 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 36 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 119 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5326.8 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 123 mg
-
Kálcium 1029 mg
-
Vas 21 mg
-
Magnézium 309 mg
-
Foszfor 1291 mg
-
Nátrium 2540 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 5 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 243 g
-
Cukor 39 mg
-
Élelmi rost 28 mg
VÍZ
-
Összesen 982 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1249 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 12 mg
-
C vitamin: 1327 mg
-
D vitamin: 33 micro
-
K vitamin: 61 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 32 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 636 micro
-
Kolin: 120 mg
-
Retinol - A vitamin: 602 micro
-
α-karotin 75 micro
-
β-karotin 6797 micro
-
β-crypt 1848 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 369 micro
Összesen
2151
kcal
- 6% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 70% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 5.6 g
Zsír
-
Összesen 6.4 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 8 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 353.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 68 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 21 mg
-
Foszfor 86 mg
-
Nátrium 169 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 16.1 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 65.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 83 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 88 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 42 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 40 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 452 micro
-
β-crypt 123 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 25 micro
Összesen
143
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Az olívaolajat felhevítjük egy vastag aljú edényben, és hozzáadjuk a csíkokra vágott -magjától megtisztított- paprikát és a köménymagot. Magas lángon 2-3 percig pirítjuk, és sóval, borssal ízesítjük.
- A lángot alacsonyabbra véve, fokhagymát hozzáadva még kb. 10 percig sütjük.
- A grillt előmelegítjük.
- A kecskesajtot 4 egyforma karikára vágjuk.
- A ciabattát félbevágjuk, megrakjuk a paprikával, tetejére helyezzük a sajtot, és addig grillezzük, amíg szép piros nem lesz a teteje.
- Friss petrezselyemmel díszítjük.
- Sütés ideje: 15 perc
- Receptkönyvben: 25
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 6435
- Feltöltés dátuma: 2010. augusztus 30.
Ajánló
Változat: Szintén nagyon finom változat: paprika nélkül, ciabattát mustárral megkenjük, rá a sajtot, aminek a tetejét mézzel kenjük meg - friss salival tálalom!
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Zsuzsci
21 recept
Nincs story - csak imádom..