r
Nosalty Logó

Majorannás sült kacsacomb almával

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
kovex
Majorannás sült kacsacomb almával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 1878 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 3757 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 232 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.3 g

Zsír

  • Összesen
    174.3 g
  • Telített zsírsav
    58 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    83 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    328 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1108.3 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    624 mg
  • Nátrium
    274 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.8 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    365.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    221 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    112 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    62 micro
  • Kolin:
    141 mg
  • Retinol - A vitamin:
    216 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 1878 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    100.6 g

Zsír

  • Összesen
    348.5 g
  • Telített zsírsav
    115 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    165 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    47 g
  • Koleszterin
    657 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2216.7 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    108 mg
  • Kálcium
    126 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    149 mg
  • Foszfor
    1249 mg
  • Nátrium
    549 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.5 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    730.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    443 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    225 micro
  • K vitamin:
    56 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    123 micro
  • Kolin:
    281 mg
  • Retinol - A vitamin:
    432 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    97 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    105 micro
Összesen 3757 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    21.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    137.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    77 mg
  • Nátrium
    34 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 232 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az almát kimagozzukés félbe vágjuk.
  2. A kacsacombok bőrös részét rombusz alakban bevágjuk, majd sóval, borssal, majorannával befűszerezzük, serpenyőben kérget sütünk rá.
  3. A combokat betesszük a tepsibe, vizet öntünk alá, az almaszeleteket a combok közé, illetve combokrateszünk.
  4. A tepsit alufóliával légmentesen befedjük, és 150 fokon2 órát sütjük, majd levesszük a fóliát, és 175 fokon kb. ½ órát sütjük, és a saját levével5 percenként locsoljuk.
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 150 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 58
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 12478
  • Feltöltés dátuma: 2011. december 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerű és nagyon finom, a sült alma kitűnő. Párolt káposztával és krumplipürével tálaljuk.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...