Majorannás sült kacsacomb almával
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
kovex
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 28% Zsír
Összesen
1878
kcal
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 28% Zsír
Összesen
3757
kcal
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 28% Zsír
- 59% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 50.3 g
Zsír
-
Összesen 174.3 g
-
Telített zsírsav 58 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 83 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 24 g
-
Koleszterin 328 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1108.3 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 54 mg
-
Kálcium 63 mg
-
Vas 11 mg
-
Magnézium 74 mg
-
Foszfor 624 mg
-
Nátrium 274 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 25.8 g
-
Cukor 19 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 365.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 221 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 21 mg
-
D vitamin: 112 micro
-
K vitamin: 28 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 17 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 62 micro
-
Kolin: 141 mg
-
Retinol - A vitamin: 216 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 49 micro
-
β-crypt 20 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 53 micro
Összesen
1878
kcal
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 28% Zsír
- 59% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 100.6 g
Zsír
-
Összesen 348.5 g
-
Telített zsírsav 115 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 165 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 47 g
-
Koleszterin 657 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2216.7 g
-
Cink 12 mg
-
Szelén 108 mg
-
Kálcium 126 mg
-
Vas 21 mg
-
Magnézium 149 mg
-
Foszfor 1249 mg
-
Nátrium 549 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 51.5 g
-
Cukor 37 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 730.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 443 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 10 mg
-
C vitamin: 42 mg
-
D vitamin: 225 micro
-
K vitamin: 56 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 34 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 123 micro
-
Kolin: 281 mg
-
Retinol - A vitamin: 432 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 97 micro
-
β-crypt 40 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 105 micro
Összesen
3757
kcal
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 28% Zsír
- 59% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.2 g
Zsír
-
Összesen 21.6 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 41 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 137.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 8 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 77 mg
-
Nátrium 34 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.2 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 45.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 27 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 14 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 17 mg
-
Retinol - A vitamin: 27 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 6 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 7 micro
Összesen
232
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Az almát kimagozzukés félbe vágjuk.
- A kacsacombok bőrös részét rombusz alakban bevágjuk, majd sóval, borssal, majorannával befűszerezzük, serpenyőben kérget sütünk rá.
- A combokat betesszük a tepsibe, vizet öntünk alá, az almaszeleteket a combok közé, illetve combokrateszünk.
- A tepsit alufóliával légmentesen befedjük, és 150 fokon2 órát sütjük, majd levesszük a fóliát, és 175 fokon kb. ½ órát sütjük, és a saját levével5 percenként locsoljuk.
- Sütés hőfoka: 150 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 150 perc
- Elkészítettem: 6 alkalommal
- Receptkönyvben: 58
- Tegnapi nézettség: 5
- 7 napos nézettség: 14
- Össznézettség: 12508
- Feltöltés dátuma: 2011. december 28.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
kovex
32 recept
Egyszerű és nagyon finom, a sült alma kitűnő. Párolt káposztával és krumplipürével tálaljuk.