r
Nosalty Logó

Magyaros rakott káposzta

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Magyaros rakott káposzta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 1193 kcal
  • 9% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 4773 kcal
  • 9% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 171 kcal
  • 9% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    60.2 g

Zsír

  • Összesen
    77.8 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    178 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4078 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    378 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    94 mg
  • Foszfor
    598 mg
  • Nátrium
    2947 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    63 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    455.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    199 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    193 micro
  • Kolin:
    151 mg
  • Retinol - A vitamin:
    193 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    50 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    745 micro
Összesen 1193 kcal
  • 9% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    240.7 g

Zsír

  • Összesen
    311.1 g
  • Telített zsírsav
    117 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    71 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    711 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    16311.8 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    191 mg
  • Kálcium
    1511 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    378 mg
  • Foszfor
    2392 mg
  • Nátrium
    11786 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    252 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

VÍZ

  • Összesen
    1820.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    795 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    179 mg
  • D vitamin:
    127 micro
  • K vitamin:
    140 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    43 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    774 micro
  • Kolin:
    605 mg
  • Retinol - A vitamin:
    773 micro
  • α-karotin
    50 micro
  • β-karotin
    201 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2979 micro
Összesen 4773 kcal
  • 9% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.6 g

Zsír

  • Összesen
    11.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    581.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    85 mg
  • Nátrium
    420 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    106 micro
Összesen 171 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A savanyú káposztát kétszer kimossuk, majd a megpucolt fokhagymával, babérlevéllel feltesszük főni.
  2. Pörköltet készítünk hagymával a hagyományos módon.
  3. A rizst elkészítjük a rajta levő utasítások szerint.
  4. A megfőtt káposztáról leöntjük a vizet, egy tepsi aljára teszünk belőle, majd következik a pörkölt fele, a rizs fele, a kolbász, szalonna, a tejföl fele, a lereszelt sajtok fele, ízesítjük borssal, sóval.
  5. Majd befejezzük a rétegezést a megmaradt alapanyagokkal, felülre káposzta kerül.
  6. Sütőben kb 1 óra alatt készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 49
  • Tegnapi nézettség: 12
  • 7 napos nézettség: 60
  • Össznézettség: 49349
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Már sokat készítettem a rakott káposztát, de magyarosan csak most.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...