r
Nosalty Logó

Lekváros táska krumplis tésztából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Lekváros táska krumplis tésztából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 5% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A töltéshez

A tetejére

Összesen 550 kcal
  • 5% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A töltéshez

A tetejére

Összesen 4390 kcal
  • 5% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A töltéshez

A tetejére

Összesen 258 kcal
  • 5% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    13.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    255 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    30 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    98.7 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    105 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    51 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    103 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    77 micro
Összesen 550 kcal
  • 5% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    75.8 g

Zsír

  • Összesen
    104.9 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    575 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2040.3 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    207 mg
  • Kálcium
    281 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    225 mg
  • Foszfor
    1060 mg
  • Nátrium
    242 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    789.6 g
  • Cukor
    320 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    532.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    839 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    106 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    412 micro
  • Kolin:
    420 mg
  • Retinol - A vitamin:
    826 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    163 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    618 micro
Összesen 4390 kcal
  • 5% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    6.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    120.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    63 mg
  • Nátrium
    14 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.8 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    50 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 258 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltéshez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A főtt krumplit lereszeljük.
  2. Tojással,vajjal,citromhéjjal és levével,tejjel futtatott élesztővel,sóval puha tésztát gyúrunk.
  3. Kinyújtjuk, 6x6 cm-s kockákat vágunk, és a közepükre kb. fél kiskanálnyi lekvárt rakunk, és kisütjük.
  4. Mikor kisült, porcukorba forgatjuk .
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 40x40
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 32
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 4132
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez eredetileg kifli, de nem tudtam kiflinek formálni, csak valahogy összehajtottam.:)

Hozzávalók

A tésztához

A töltéshez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...