r
Nosalty Logó

Krumpliburger tavaszi túróval

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Glaser
Krumpliburger tavaszi túróval
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 527 kcal
  • 5% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1054 kcal
  • 5% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 81 kcal
  • 5% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.8 g

Zsír

  • Összesen
    19.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1428.7 g
  • Cink
    326 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    176 mg
  • Vas
    253 mg
  • Magnézium
    84 mg
  • Foszfor
    467 mg
  • Nátrium
    88 mg
  • Réz
    13 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    449.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    44 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    55 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    32 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    150 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    110 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    48 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    171 micro
Összesen 527 kcal
  • 5% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    59.5 g

Zsír

  • Összesen
    39 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2857.4 g
  • Cink
    653 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    351 mg
  • Vas
    506 mg
  • Magnézium
    168 mg
  • Foszfor
    933 mg
  • Nátrium
    176 mg
  • Réz
    26 mg
  • Mangán
    21 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    115.1 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    899.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    87 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    111 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    63 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    300 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    141 micro
  • Kolin:
    220 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    95 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    342 micro
Összesen 1054 kcal
  • 5% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    218.8 g
  • Cink
    50 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    39 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    71 mg
  • Nátrium
    13 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    23 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 81 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát durvára lereszeljük. A hagymát apróra felkockázzuk, majd elkeverjük a burgonyával, a tojással, a liszttel és ½ tk sóval.
  2. A massza ¼-et ½ ek forró olajba tesszük, kissé lelapítjuk, majd mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Melegen tartjuk.
  3. A maradék masszából ugyanígy további 3 lepényt sütünk, és melegen tartjuk.
  4. A retket 2 szem kivételével lereszeljük. Az uborkából 6 szeletet levágunk, a többit lereszeljük. A reszelt retket és az uborkát a túróba keverjük. Sóval, borssal ízesítjük. A félretett retket felszeleteljük.
  5. 2 burgonyalepényt kevés túróval megkenünk, majd ráhelyezzük a másik 2 burgonyalepényt. Retek- és uborkaszeletekkel díszítjük, borssal megszórjuk. A maradék túrót külön kínáljuk hozzá.
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 158
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5039
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy finom húsmentes étel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...