r
Nosalty Logó

Krumpliburger tavaszi túróval

0,0

0 ÉRTÉKELÉS4 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Glaser
Krumpliburger tavaszi túróval
adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

527
Kalória
29.8g
Fehérje
57.6g
Szénhidrátok
19.5g
Zsír
449.5g
Víz
90g
Koleszterin
6.7g
Rost
9.7g
Cukor
  • 5% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 527 kcal
  • 5% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1054 kcal
  • 5% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 81 kcal
  • 5% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.8 g

Zsír

  • Összesen
    19.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1428.7 g
  • Cink
    326 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    176 mg
  • Vas
    253 mg
  • Magnézium
    84 mg
  • Foszfor
    467 mg
  • Nátrium
    88 mg
  • Réz
    13 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    449.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    44 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    55 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    32 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    150 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    110 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    48 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    171 micro
Összesen 527 kcal
  • 5% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    59.5 g

Zsír

  • Összesen
    39 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2857.4 g
  • Cink
    653 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    351 mg
  • Vas
    506 mg
  • Magnézium
    168 mg
  • Foszfor
    933 mg
  • Nátrium
    176 mg
  • Réz
    26 mg
  • Mangán
    21 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    115.1 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

Víz

  • Összesen
    899.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    87 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    111 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    63 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    300 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    141 micro
  • Kolin:
    220 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    95 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    342 micro
Összesen 1054 kcal
  • 5% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    218.8 g
  • Cink
    50 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    39 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    71 mg
  • Nátrium
    13 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    68.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    23 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 81 kcal

Elkészítés

  1. A burgonyát durvára lereszeljük. A hagymát apróra felkockázzuk, majd elkeverjük a burgonyával, a tojással, a liszttel és ½ tk sóval.
  2. A massza ¼-et ½ ek forró olajba tesszük, kissé lelapítjuk, majd mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Melegen tartjuk.
  3. A maradék masszából ugyanígy további 3 lepényt sütünk, és melegen tartjuk.
  4. A retket 2 szem kivételével lereszeljük. Az uborkából 6 szeletet levágunk, a többit lereszeljük. A reszelt retket és az uborkát a túróba keverjük. Sóval, borssal ízesítjük. A félretett retket felszeleteljük.
  5. 2 burgonyalepényt kevés túróval megkenünk, majd ráhelyezzük a másik 2 burgonyalepényt. Retek- és uborkaszeletekkel díszítjük, borssal megszórjuk. A maradék túrót külön kínáljuk hozzá.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Sütés ideje: 25 perc

Egy finom húsmentes étel.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!