r
Nosalty Logó

Kolbászos-pepperonis sertésszűz

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Kolbászos-pepperonis sertésszűz
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
250 °C
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Hús előkészítése

Paprikás kolbászhoz

Tetejére

Összesen 1205 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Hús előkészítése

Paprikás kolbászhoz

Tetejére

Összesen 3617 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Hús előkészítése

Paprikás kolbászhoz

Tetejére

Összesen 210 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    92.4 g

Zsír

  • Összesen
    88.1 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    258 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2733.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    108 mg
  • Kálcium
    249 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    107 mg
  • Foszfor
    966 mg
  • Nátrium
    1293 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    336 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    279 mg
  • Retinol - A vitamin:
    104 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    48 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 1205 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    277.1 g

Zsír

  • Összesen
    264.3 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    96 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    66 g
  • Koleszterin
    773 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8200.6 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    324 mg
  • Kálcium
    746 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    321 mg
  • Foszfor
    2897 mg
  • Nátrium
    3879 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.2 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    1007.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    325 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    73 mg
  • C vitamin:
    63 mg
  • D vitamin:
    101 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    10 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    68 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    838 mg
  • Retinol - A vitamin:
    313 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    144 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 3617 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.1 g

Zsír

  • Összesen
    15.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    475.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    168 mg
  • Nátrium
    225 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 210 kcal

Hozzávalók

Hús előkészítése

Paprikás kolbászhoz

Tetejére

Elkészítés

Hús előkészítése

  1. A húst vékony szeletekre szeljük, sóval és borssal ízesítjük, majd egy olajjal kikent tepsibe fektetjük.
  2. Előmelegítjük a sütőt, majd 250 fokon, fólia alatt puhára "pároljuk" a húst.
  3. Ha puha a sült husi, fólia nélkül még néhány percet hagyjuk a melegben, hogy szép színe legyen.

Paprikás kolbászhoz

  1. A hagymát üvegesre pirítjuk, majd rádobjuk az apróra szelt kolbászt, sonkát és pepperoni paprikát.

Tetejére

  1. A megpirított hozzávalókat a sült hús tetejére kanalazzuk, és mindegyikre teszünk 1 szelet trappista sajtot. Ha a sajt megpirult, kész. Hagymás rizzsel tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 250 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 687
  • Feltöltés dátuma: 2014. november 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A barátom szerettem volna meglepni valami újdonsággal, így benéztem a hűtőbe, mivel lehetne valamit kezdeni. Ez lett belőle. Mondanom sem kell, hamar elfogyott :)

Hozzávalók

Hús előkészítése

Paprikás kolbászhoz

Tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...