r
Nosalty Logó

Kolbásszal töltött karaj Csilla konyhájából

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Salamon Csilla
Kolbásszal töltött karaj Csilla konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 21% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 616 kcal
  • 21% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 2466 kcal
  • 21% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 217 kcal
  • 21% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.9 g

Zsír

  • Összesen
    40.8 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    160 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1232.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    66 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    540 mg
  • Nátrium
    543 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    175.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    143 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 616 kcal
  • 21% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    235.4 g

Zsír

  • Összesen
    163.3 g
  • Telített zsírsav
    49 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    83 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    640 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4928.2 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    265 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    240 mg
  • Foszfor
    2160 mg
  • Nátrium
    2170 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    701.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    210 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    56 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    573 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 2466 kcal
  • 21% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.6 g

Zsír

  • Összesen
    14.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    432.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    6 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    189 mg
  • Nátrium
    190 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 217 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karaj közepébe, hosszában lyukat fúrunk, és beletesszük a kolbászt.
  2. A húst besózzuk, magyaros fűszerrel bedörzsöljük.
  3. Mély jénai tálba kevés olajat öntünk, beletesszük a húst, fóliával letakarva 180 fokon 2 órán keresztül sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 120 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 29
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 5199
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kolbásszal töltött karaj Csilla konyhájából
Salamon Csilla 1203 recept

Bármilyen köret illik hozzá. Én most rizzsel tálaltam, és paradicsommal díszítettem.:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...