Kolbásszal-sajttal töltött vagdalt
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
nikuszbaby
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 16% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 17% Zsír
-
125g darált sertéshús228 kcal
-
21g tojás26 kcal
-
14g zsemle37 kcal
-
6g petrezselyem2 kcal
-
38g bacon150 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
21g vöröshagyma8 kcal
-
1g fokhagyma2 kcal
-
19g trappista sajt66 kcal
-
25g kolbász113 kcal
-
19g víz0 kcal
Összesen
632
kcal
- 16% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 17% Zsír
-
1000g darált sertéshús1820 kcal
-
165g tojás208 kcal
-
108g zsemle295 kcal
-
45g petrezselyem16 kcal
-
306g bacon1203 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
170g vöröshagyma62 kcal
-
9g fokhagyma12 kcal
-
150g trappista sajt528 kcal
-
200g kolbász904 kcal
-
150g víz0 kcal
Összesen
5048
kcal
- 16% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 17% Zsír
-
43.4g darált sertéshús79 kcal
-
7.2g tojás9 kcal
-
4.7g zsemle13 kcal
-
2g petrezselyem1 kcal
-
13.3g bacon52 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
7.4g vöröshagyma3 kcal
-
0.4g fokhagyma1 kcal
-
6.5g trappista sajt23 kcal
-
8.7g kolbász39 kcal
-
6.5g víz0 kcal
Összesen
220
kcal
- 16% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 44.4 g
Zsír
-
Összesen 45.4 g
-
Telített zsírsav 17 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 195 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1752.2 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 45 mg
-
Kálcium 188 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 47 mg
-
Foszfor 461 mg
-
Nátrium 1005 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.9 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 172.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 122 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 47 micro
-
K vitamin: 93 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 32 micro
-
Kolin: 166 mg
-
Retinol - A vitamin: 98 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 290 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 414 micro
Összesen
632
kcal
- 16% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 355.2 g
Zsír
-
Összesen 363.4 g
-
Telített zsírsav 137 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 116 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 44 g
-
Koleszterin 1557 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 14017.5 g
-
Cink 28 mg
-
Szelén 362 mg
-
Kálcium 1502 mg
-
Vas 18 mg
-
Magnézium 374 mg
-
Foszfor 3691 mg
-
Nátrium 8040 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 71.6 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 1380 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 978 micro
-
B6 vitamin: 7 mg
-
B12 Vitamin: 9 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 74 mg
-
D vitamin: 380 micro
-
K vitamin: 746 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 6 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 5 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 74 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 258 micro
-
Kolin: 1329 mg
-
Retinol - A vitamin: 785 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2320 micro
-
β-crypt 13 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3310 micro
Összesen
5048
kcal
- 16% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.4 g
Zsír
-
Összesen 15.8 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 68 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 608.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 16 mg
-
Kálcium 65 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 16 mg
-
Foszfor 160 mg
-
Nátrium 349 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 59.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 42 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 16 micro
-
K vitamin: 32 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 58 mg
-
Retinol - A vitamin: 34 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 101 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 144 micro
Összesen
220
kcal
Hozzávalók
-
1 kg darált sertéshús
-
3 db tojás
-
2 db zsemle
-
1 csokor petrezselyem
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
1 nagy db vöröshagyma
-
3 gerezd fokhagyma
-
15 dkg trappista sajt
-
1.5 dl víz
Elkészítés
- A darált húst keverjük össze a tojással, sóval, borssal, hagymával-fokhagymával, petrezselyemmel, zsömlével (amit előtte vízbe áztattunk és jól kinyomkodtunk).
- A sajtot kis keskeny csíkokra felszeljük, a kolbászt levágjuk akkora darabra, mint amekkora a fasírt lesz.
- A bacon felét terítsük ki egy tálcára függőlegesen, úgyhogy a bacon szeletek egymást minimálisan takarják: IIIIIIII (ez azért szükséges, ha feltekerjük a baconnel a húst, ne essen szét).
- A bekevert hús felét halmozzuk rá a baconre középre (lapítsuk le a húst rajta kb. egy ujjnyi vastagságúra), a bacon mindkét végét hagyjuk hús nélkül (hogy fel tudjuk tekerni).
- A hús közepére helyezzük a kolbászt, és mellé mindkét oldalára a sajtot. A felénk eső résznél szorosan feltekerjük a baconnel együtt, majd megcsináljuk ezt a másik adag fasírttal együtt, és sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük (egyszerre).
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 40 perc
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 17
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 1856
- Feltöltés dátuma: 2014. február 13.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
nikuszbaby
62 recept
Ebből az adagból két rúd lesz, főzelékhez isteni finom, és nem utolsósorban gyorsan elkészíthető.