r
Nosalty Logó

Kenyérlángos Diia konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Kenyérlángos Diia konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 1898 kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 7589 kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 308 kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.3 g

Zsír

  • Összesen
    128.1 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    229 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3163.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    77 mg
  • Kálcium
    630 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    79 mg
  • Foszfor
    687 mg
  • Nátrium
    1681 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    125.4 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    277.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    367 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    164 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    363 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    47 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 1898 kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    233.1 g

Zsír

  • Összesen
    512.5 g
  • Telített zsírsav
    206 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    168 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    54 g
  • Koleszterin
    917 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12654.9 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    310 mg
  • Kálcium
    2518 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    314 mg
  • Foszfor
    2749 mg
  • Nátrium
    6723 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    501.6 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    1110.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1469 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    25 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    95 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    31 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    658 micro
  • Kolin:
    306 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1451 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    189 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    130 micro
Összesen 7589 kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.4 g

Zsír

  • Összesen
    20.7 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    512.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    102 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    111 mg
  • Nátrium
    272 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    59 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 308 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. Az élesztőt, a cukrot, a sót, és az olajat beletesszük a langyos vízbe, és hagyjuk felfutni. Ha felfutott, összegyúrjuk a liszttel (a lisztet betehetjük kb. 20 mp-re a mikróba, így hamarabb megkel a tésztánk), és meleg helyen, letakarva kelesztjük 35-40 percig. Ebből a tésztából kettő vékony vagy egy vastag tésztás finomság készíthető!
  2. Ezalatt a feltétnek valókat felkészítjük. A hagymát csíkokra, a szalonnát és a kolbászt kockákra vágjuk, a baconnal nem kell csinálni semmit.
  3. A megkelt tésztát kettévesszük, és olajjal kikent tepsiben szétnyomkodjuk a tenyerünkkel. Megkenjük (sózott) tejföllel, és rátesszük a feltéteket. Megszórjuk reszelt sajttal, és ropogósra, aranybarnára sütjük 180°C-on kb. 30 perc alatt.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 48
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 7526
  • Feltöltés dátuma: 2013. december 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A barátnőm mondta, hogy csinál nekem aranygaluskát, de cserébe én is csináljak valami finomat neki. És erre az egyszerű, magyaros finomságra esett a választásom!! Pikk-pakk elfogyott, süthettem a következőt!!

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...