Kelt túrós batyu 3.
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
erica78
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 12% Fehérje
- 41% Szénhidrát
- 10% Zsír
A tésztához
-
150g rétesliszt546 kcal
-
8g élesztő8 kcal
-
14g tojás17 kcal
-
8g cukor29 kcal
-
25g margarin179 kcal
-
2g só0 kcal
-
75g tej42 kcal
A töltelékhez
Összesen
1025
kcal
- 12% Fehérje
- 41% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 38% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Cink
-
Vas
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 40 g
Zsír
-
Összesen 33.2 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 45 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2137.7 g
-
Cink 327 mg
-
Szelén 55 mg
-
Kálcium 220 mg
-
Vas 252 mg
-
Magnézium 46 mg
-
Foszfor 453 mg
-
Nátrium 761 mg
-
Réz 13 mg
-
Mangán 11 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 135.6 g
-
Cukor 20 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 126.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 224 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 24 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 32 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 150 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 104 micro
-
Kolin: 57 mg
-
Retinol - A vitamin: 211 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 153 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 88 micro
Összesen
1025
kcal
- 12% Fehérje
- 41% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 38% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Cink
-
Vas
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 159.8 g
Zsír
-
Összesen 132.8 g
-
Telített zsírsav 41 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 41 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 28 g
-
Koleszterin 180 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 8550.8 g
-
Cink 1308 mg
-
Szelén 221 mg
-
Kálcium 878 mg
-
Vas 1009 mg
-
Magnézium 184 mg
-
Foszfor 1810 mg
-
Nátrium 3046 mg
-
Réz 51 mg
-
Mangán 44 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 542.3 g
-
Cukor 79 mg
-
Élelmi rost 19 mg
VÍZ
-
Összesen 505.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 897 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 10 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 40 micro
-
K vitamin: 95 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 126 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 601 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 416 micro
-
Kolin: 227 mg
-
Retinol - A vitamin: 845 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 610 micro
-
β-crypt 7 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 353 micro
Összesen
4101
kcal
- 12% Fehérje
- 41% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 38% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Cink
-
Vas
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.7 g
Zsír
-
Összesen 8.1 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 11 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 518.9 g
-
Cink 79 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 53 mg
-
Vas 61 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 110 mg
-
Nátrium 185 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 32.9 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 30.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 54 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 8 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 36 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 25 micro
-
Kolin: 14 mg
-
Retinol - A vitamin: 51 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 37 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 21 micro
Összesen
250
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
A tésztához
- Összegyúrjuk a tészta hozzávalóit, és kelesztjük.
- Ha megkelt, kinyújtjuk, és kockázzuk a tésztát kb. 6-7 cm-es négyzetekre.
- Belerakjuk a tölteléket, tojással a széleit megkenjük, és batyu formára alakítjuk.
- Ha megsült, megkenjük cukros tejjel, így fényesebb és puha lesz.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 25 perc
- Receptkönyvben: 26
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 11537
- Feltöltés dátuma: 2010. április 30.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
erica78
4 recept
Ezt a receptet a neten találtam, és gyorsan ki is próbáltam, mert a férjem imádja a túrós batyut.