r
Nosalty Logó

Kaszinótojás SPAR konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
SPAR
Kaszinótojás SPAR konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 9% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tojáshoz

A bevonathoz

Összesen 397 kcal
  • 9% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tojáshoz

A bevonathoz

Összesen 1585 kcal
  • 9% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tojáshoz

A bevonathoz

Összesen 222 kcal
  • 9% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.7 g

Zsír

  • Összesen
    37.3 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    409 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    981 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    207 mg
  • Nátrium
    653 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    103.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    304 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    291 mg
  • Retinol - A vitamin:
    301 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    36 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    491 micro
Összesen 397 kcal
  • 9% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54.9 g

Zsír

  • Összesen
    149.4 g
  • Telített zsírsav
    61 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    1636 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3923.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    124 mg
  • Kálcium
    290 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    828 mg
  • Nátrium
    2610 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.5 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    412.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1217 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    318 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    192 micro
  • Kolin:
    1163 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1205 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    144 micro
  • β-crypt
    38 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1966 micro
Összesen 1585 kcal
  • 9% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    21 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    229 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    550.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    366 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    171 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    163 mg
  • Retinol - A vitamin:
    169 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    276 micro
Összesen 222 kcal

Hozzávalók

A tojáshoz

A bevonathoz

Elkészítés

A tojáshoz

  1. A tojásokat keményre főzzük (forrástól számított 10 perc alatt), majd a vajat habosra keverjük.
  2. A tojásokat megpucoljuk, félbevágjuk, a sárgájukat kiszedjük. Amikor a sárgája már langyos, villával összetörjük, és a vajjal jól kikeverjük. Hozzáadjuk a majonézt és a fűszereket (só, mustár, bors), és jól összedolgozzuk.
  3. A kapott masszát visszatöltjük az üregekbe, és a megtöltött tojásokat egy tálra helyezzük a levágott felükkel lefelé.
  4. A bevonathoz a zselatinlapot vízbe áztatjuk 10 percre. Kimérünk fél deci forró vizet, és beledobjuk a kinyomkodott zselatinlapokat.
  5. A többi hozzávalóból elkészítjük a sűrű tartármártást, belekeverjük a zselatinos vizet, és a tojásokra öntjük.
  • Receptkönyvben: 62
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 6570
  • Feltöltés dátuma: 2018. március 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tökéletes vendégváró fogás a húsvéti asztalra.

Hozzávalók

A tojáshoz

A bevonathoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...