r
Nosalty Logó

Karalábé-zöldborsó saláta korianderes joghurttal

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Glaser
Karalábé-zöldborsó saláta korianderes joghurttal
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

saláta

csirke

436
Kalória
45.3g
Fehérje
28.7g
Szénhidrátok
16.5g
Zsír
381g
Víz
109.5g
Koleszterin
11.4g
Rost
9.9g
Cukor
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír

saláta

csirke

Összesen 436 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír

saláta

csirke

Összesen 436 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír

saláta

csirke

Összesen 72 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    45.3 g

Zsír

  • Összesen
    16.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    844.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    107 mg
  • Foszfor
    494 mg
  • Nátrium
    117 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.7 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

Víz

  • Összesen
    381 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    96 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    149 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    68 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    101 micro
  • Kolin:
    169 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    967 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1988 micro
Összesen 436 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    45.3 g

Zsír

  • Összesen
    16.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    844.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    107 mg
  • Foszfor
    494 mg
  • Nátrium
    117 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.7 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

Víz

  • Összesen
    381 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    96 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    149 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    68 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    101 micro
  • Kolin:
    169 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    967 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1988 micro
Összesen 436 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    2.6 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    135.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    79 mg
  • Nátrium
    19 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    61.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    155 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    319 micro
Összesen 72 kcal

Elkészítés

saláta

  1. A zöldborsót szobahőmérsékleten hagyjuk felolvadni. A karalábét meghámozzuk, mossuk, durvára reszeljük.
  2. A joghurtot simára kavarjuk az ecettel és vízzel. Sóval, borssal és a cukorral ízesítjük, hozzákeverjük a lecsipkedett koriander leveleket.
  3. A karalábét elkeverjük a zöldborsóval és a joghurtos dresszinggel. Kb. 45 percre a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
  4. A húst megmossuk, szárazra itatjuk, csíkokra vágjuk, majd az olajban aranybarnára pirítjuk. Sóval, borssal és paprikával ízesítjük.
  5. A húst a salátára rakjuk, és tálaljuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 perc
  • Sütés ideje: 5 perc

Egy finom ebéd vagy vacsora.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Virslis sültkrumpli-saláta

A krumplisaláta különösen népszerű a közép-európai konyhákban, így Magyarországon is. Az étel alapja a burgonya, amelyet általában hagymával, savanyú uborkával illetve majonézes ...

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Banános őzgerinc sütés nélkül

Az interneten böngészve találtam egy Gabriella nevű hölgy blogján ezt a receptet. Nagyon könnyű krémje van, nagyon nagyon finom, és sütni sem kell. A banán helyett tehetünk bele ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!