r
Nosalty Logó

Háromsajtos karaj krumplipürével sütve

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Háromsajtos karaj krumplipürével sütve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1146 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 4582 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 180 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    65 g

Zsír

  • Összesen
    80.7 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    287 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2511.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    902 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    113 mg
  • Foszfor
    942 mg
  • Nátrium
    479 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.4 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    335.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    538 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    138 mg
  • Retinol - A vitamin:
    529 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    99 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    23 micro
Összesen 1146 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    260.1 g

Zsír

  • Összesen
    322.8 g
  • Telített zsírsav
    160 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    112 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    1149 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10046.2 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    259 mg
  • Kálcium
    3609 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    453 mg
  • Foszfor
    3768 mg
  • Nátrium
    1917 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    153.5 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    1343.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2150 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    13 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    150 mg
  • D vitamin:
    168 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    42 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    184 micro
  • Kolin:
    550 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2117 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    396 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    92 micro
Összesen 4582 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.2 g

Zsír

  • Összesen
    12.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    392.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    141 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    147 mg
  • Nátrium
    75 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    83 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 180 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk és sós vízben megfőzzük.
  2. Leszűrjük és összetörjük. Hozzáadjuk a vajat és a langyos tejet. Sózzuk, borsozzuk és szerecsendióval ízesítjük.
  3. A sajtokat lereszeljük, összekeverjük a krémsajttal és a tejföllel.
  4. A karajt besózzuk, felkockázzuk és az olajon kicsit elősütjük.
  5. Egy tűzálló tálba tesszük a krumplipürét, a tetejére a húst, és erre jön a sajtkrém.
  6. Forró sütőben barnára sütjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 78
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5976
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerű ebéd, nem egyszerű kivitelben. :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...