Hallal töltött paradicsom
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Samiya
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 5% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
235
kcal
- 5% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
936
kcal
- 5% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 14.3 g
Zsír
-
Összesen 16.5 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 30 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 444.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 25 mg
-
Kálcium 32 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 40 mg
-
Foszfor 154 mg
-
Nátrium 192 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.1 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 257.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 84 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 39 mg
-
D vitamin: 74 micro
-
K vitamin: 17 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 47 micro
-
Kolin: 40 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 202 micro
-
β-karotin 899 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 5146 micro
-
Lut-zea 248 micro
Összesen
235
kcal
- 5% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 57.2 g
Zsír
-
Összesen 66 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 120 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1777.8 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 101 mg
-
Kálcium 128 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 160 mg
-
Foszfor 615 mg
-
Nátrium 767 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 44.5 g
-
Cukor 27 mg
-
Élelmi rost 12 mg
VÍZ
-
Összesen 1028.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 337 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 157 mg
-
D vitamin: 298 micro
-
K vitamin: 67 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 188 micro
-
Kolin: 160 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 809 micro
-
β-karotin 3595 micro
-
β-crypt 18 micro
-
Likopin 20584 micro
-
Lut-zea 994 micro
Összesen
936
kcal
- 5% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.9 g
Zsír
-
Összesen 4.5 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 8 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 120.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 9 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 42 mg
-
Nátrium 52 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 69.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 23 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 20 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 13 micro
-
Kolin: 11 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 55 micro
-
β-karotin 244 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 1396 micro
-
Lut-zea 67 micro
Összesen
64
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A gondosan kiszálkázott, vagy natúr halfilét sóval, és kevés ecettel ízesített vízben puhára főzzük.
- Amíg kihűl, a megmosott, szalvétával megtörölt paradicsomok tetejét egy éles késsel levágjuk, és a belsejét kiszedjük. A kiszedett paradicsombeleket villával kicsit szétnyomjuk, és sóval, borssal megszórjuk. Ízlés szerint majonézt, apróra vágott friss kaprot és pár csepp citromlevet adunk hozzá.
- A kihűlt halszeleteket villával apró cafatokra szétszedjük, és az egészet összekeverjük. A töltelékkel megtöltjük a paradicsomokat, tetejét 1-1 szelet citrommal díszítjük és a kalapjukat ráhelyezzük.
- Petrezselymes rizságyon tálaljuk.
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 31
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 2567
- Feltöltés dátuma: 2012. május 12.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
Samiya
66 recept
Anyák napjára akartam valami különlegeset készíteni, amit eddig még nem ettünk. Egy 1999-es receptfüzetben rá is bukkantam erre a receptre, és első olvasásra megtetszett. Citromot csak díszítésnek írt, de én kevertem egy kevés citromlevet a töltelékbe is, ami nagyon jót tett neki. A siker nem maradt el, meg is dicsért édesanyám, hogy finomat készítettem! :)