Halas-zöldbabos penne
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 11% Fehérje
- 34% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
786
kcal
- 11% Fehérje
- 34% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
3136
kcal
- 11% Fehérje
- 34% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 45% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 33.2 g
Zsír
-
Összesen 27.8 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 273 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1057.3 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 102 mg
-
Kálcium 75 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 91 mg
-
Foszfor 457 mg
-
Nátrium 323 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 97.6 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 130.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 171 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 57 micro
-
K vitamin: 18 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 339 micro
-
Kolin: 235 mg
-
Retinol - A vitamin: 156 micro
-
α-karotin 24 micro
-
β-karotin 172 micro
-
β-crypt 8 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 462 micro
Összesen
786
kcal
- 11% Fehérje
- 34% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 45% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 132.9 g
Zsír
-
Összesen 111.3 g
-
Telített zsírsav 38 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 34 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 1091 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4229.3 g
-
Cink 11 mg
-
Szelén 408 mg
-
Kálcium 302 mg
-
Vas 21 mg
-
Magnézium 362 mg
-
Foszfor 1827 mg
-
Nátrium 1291 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 5 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 390.5 g
-
Cukor 25 mg
-
Élelmi rost 21 mg
VÍZ
-
Összesen 521.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 686 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 8 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 17 mg
-
D vitamin: 227 micro
-
K vitamin: 73 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 5 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 4 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 41 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1357 micro
-
Kolin: 938 mg
-
Retinol - A vitamin: 624 micro
-
α-karotin 94 micro
-
β-karotin 687 micro
-
β-crypt 31 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1848 micro
Összesen
3136
kcal
- 11% Fehérje
- 34% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 45% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11 g
Zsír
-
Összesen 9.2 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 90 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 349 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 34 mg
-
Kálcium 25 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 30 mg
-
Foszfor 151 mg
-
Nátrium 107 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 32.2 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 43 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 57 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 19 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 112 micro
-
Kolin: 77 mg
-
Retinol - A vitamin: 51 micro
-
α-karotin 8 micro
-
β-karotin 57 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 152 micro
Összesen
259
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Megfőzzük a tojást, és felkockázzuk.
- Serpenyőben vajon feltesszük fedő alatt párolni a zöldbabot és a jalapenot, közben megfőzzük a pennét.
- Felcsíkozzuk a halat.
- Amikor a zöldségek megpárolódtak a vajon, rádobjuk a halat és a tojást, majdmeglocsoljuk egy kis olívaolajjal, és visszatesszük a fedőt.
- Amikor a hal is megpárolódik, leöntjük róla a levet, és jöhet a zöld pesto.
- Kicsit átkeverjük, miközben még rotyog, és már tálalhatjuk is.
- Esetleg reszelhetünk rá sajtot, vagy kockázhatunk camembert sajtot tálaláskor.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 8
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 901
- Feltöltés dátuma: 2013. október 08.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Gyors és finom étket akartam készíteni, hát ez lett belőle.