r
Nosalty Logó

Gnocchi paradicsomszósszal sajtosan

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Iluska
Gnocchi paradicsomszósszal sajtosan
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Gnocchi

Paradicsomszósz

Összesen 283 kcal
  • 4% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Gnocchi

Paradicsomszósz

Összesen 1128 kcal
  • 4% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Gnocchi

Paradicsomszósz

Összesen 97 kcal
  • 4% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    14.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1414.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    37 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    1240 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    179.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    61 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    171 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5064 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 283 kcal
  • 4% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.4 g

Zsír

  • Összesen
    57.5 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5658.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    146 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    155 mg
  • Foszfor
    375 mg
  • Nátrium
    4961 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    119.8 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    718.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    243 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    146 micro
  • Kolin:
    99 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    684 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    20257 micro
  • Lut-zea
    263 micro
Összesen 1128 kcal
  • 4% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    4.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    2 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    483.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    32 mg
  • Nátrium
    424 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    58 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1731 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 97 kcal

Hozzávalók

Gnocchi

Paradicsomszósz

Elkészítés

Gnocchi

  1. Az áttört, kihűlt burgonyát a zsírral, sóval és liszttel jól összegyúrjuk. Túlságosan ne ragadjon, de ne is legyen túl kemény!!
  2. Enyhén lisztezett deszkán hengereket sodrunk, majd felvagdossuk 2-3 cm-es nagyságúra. Egy villa domború felületén sodorjuk végig, így enyhe hullámos minta lesz rajta.
  3. Vizet forralunk, sózzuk, majd belerakosgatjuk a kis gnocchikat, miután feljöttek a víz tetejére, kiszedjük egy olajozott tálba.
  4. Tálaláskor szedjük rá a paradicsomos szószt, és reszelt füstölt sajttal szórjuk. Jó étvágyat!!

Paradicsomszósz

  1. A zsíron üvegesre pároljuk az aprított vöröshagymát. Paprikával hintjük, felöntjük paradicsomlével. Hozzáadjuk a paradicsomsalsa szószt is. Összefőzzük.
  2. Fűszerezzük a sóval, borssal, és a többi fűszerrel.
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 389
  • Feltöltés dátuma: 2024. május 02.

Ajánló

Egyszerű paradicsomszósszal készül, ami a jó fűszerezésnek köszönhetően nagyon ízletes!! Én még chili paprikával is ízesítem!!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Lehet, hogy kissé időigényes maga a gnocchi elkészítése, de ha házit szeretnénk fogyasztani, akkor nincs mese, neki kell kezdeni...és ha neki fogtunk rájövünk, hogy nem is olyan macerás.... :-)))

Hozzávalók

Gnocchi

Paradicsomszósz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...