r
Nosalty Logó

Fűszeres hússal töltött csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Boti
Fűszeres hússal töltött csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 18% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A csirkemellhez

A miccshez

Összesen 1923 kcal
  • 18% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A csirkemellhez

A miccshez

Összesen 3846 kcal
  • 18% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A csirkemellhez

A miccshez

Összesen 262 kcal
  • 18% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    121.7 g

Zsír

  • Összesen
    152.5 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    66 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    49 g
  • Koleszterin
    393 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5852.1 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    121 mg
  • Kálcium
    439 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    153 mg
  • Foszfor
    1196 mg
  • Nátrium
    3931 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    401.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    200 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    54 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    42 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    352 mg
  • Retinol - A vitamin:
    199 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 1923 kcal
  • 18% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    243.4 g

Zsír

  • Összesen
    305 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    133 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    98 g
  • Koleszterin
    787 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11704.3 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    242 mg
  • Kálcium
    878 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    305 mg
  • Foszfor
    2392 mg
  • Nátrium
    7861 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    802.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    401 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    108 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    66 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    84 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    96 micro
  • Kolin:
    705 mg
  • Retinol - A vitamin:
    399 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    13 micro
Összesen 3846 kcal
  • 18% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.6 g

Zsír

  • Összesen
    20.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    800.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    164 mg
  • Nátrium
    538 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 262 kcal

Hozzávalók

A csirkemellhez

A miccshez

Elkészítés

A csirkemellhez

  1. A csirkemelleket jól kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk. A közepébe helyezünk egy-egy miccs-et, és figyelmesen felgöngyöljük. Az így kapott húsrudat egy megolajozott alufóliába helyezzük. Megszórjuk jó alaposan a fűszerkeverékkel, és becsomagoljuk, akár egy szaloncukrot.
  2. Bő olajban 15 percig sütjük. Kivesszük az olajból, és pihenni hagyjuk 10 percet, utána kicsomagoljuk, és egyben vagy felvágva tálaljuk.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 58
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 10688
  • Feltöltés dátuma: 2010. május 13.

Ajánló

Köretként burgonyasalátát készítettem, balzsamecetes öntettel és friss zöldségekkel.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon szeretem a göngyölt, töltött húsroládokat. Sokat kísérletezek is. Ma egy olyan boltban vásároltam, ahol csak csirkéből készült termékeket árulnak. Meglepődtem, amikor megláttam a csirkehúsból készült miccset. Gondoltam, ebédre sütök néhányat magamnak. Nagyon finom, talán még finomabb, mint az eredeti. Elképzeltem, hogy milyen is lenne ezzel tölteni meg egy csirkemellet. Vacsorára el is készítettem. Nagyon nagy sikere lett. Hidegen, szeletekre vágva svédasztalra is egy jó étel lehet.

Hozzávalók

A csirkemellhez

A miccshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...