r
Nosalty Logó

Füstölt sajtos-lilahagymás kenyérpuding

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Zsófi.M
Füstölt sajtos-lilahagymás kenyérpuding
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 640 kcal
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 2554 kcal
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 159 kcal
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.3 g

Zsír

  • Összesen
    32.1 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    247 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2812.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    827 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    615 mg
  • Nátrium
    1246 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    150.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    260 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    55 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    110 micro
  • Kolin:
    172 mg
  • Retinol - A vitamin:
    259 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    282 micro
Összesen 640 kcal
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    149.4 g

Zsír

  • Összesen
    128.3 g
  • Telített zsírsav
    69 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    987 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11250.1 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    194 mg
  • Kálcium
    3309 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    266 mg
  • Foszfor
    2460 mg
  • Nátrium
    4983 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    191.8 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    603.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1039 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    219 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    441 micro
  • Kolin:
    688 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1036 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1127 micro
Összesen 2554 kcal
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    703.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    207 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    154 mg
  • Nátrium
    311 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    65 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 159 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A szikkadt kenyeret kis kockákra vágjuk, beáztatjuk a tejbe.
  2. A lilahagymát karikákra vágjuk és vajon puhára pároljuk, majd félretesszük hűlni.
  3. Közben 20 dkg sajtot apró kockákra vágunk, a maradékot lereszeljük.
  4. Ha kihűlt a hagyma, összekeverjük a kockázott sajttal és a reszelt sajt felével.
  5. A tojásokat egy tálba ütjük, hozzákeverjük a mustárt, sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval és kis chilivel ízesítjük.
  6. Ezt összekeverjük a hagymás sajttal, majd összeforgatjuk a kenyérrel, és az egészet egy kivajazott jénaiba öntjük.
  7. Sütőben készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 411
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 21942
  • Feltöltés dátuma: 2012. április 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Füstölt sajtos-lilahagymás kenyérpuding
Zsófi.M 39 recept

Ezt a receptet az Ottis főz blogon találtam, majd kicsit átalakítottam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...