r
Nosalty Logó

Focilabda torta Nikóka konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nikóka
Focilabda torta Nikóka konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Piskóta lapokhoz

Krémhez

Díszítéshez

Összesen 970 kcal
  • 6% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Piskóta lapokhoz

Krémhez

Díszítéshez

Összesen 11648 kcal
  • 6% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Piskóta lapokhoz

Krémhez

Díszítéshez

Összesen 334 kcal
  • 6% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13 g

Zsír

  • Összesen
    40.9 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    520.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    129 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    141 mg
  • Nátrium
    220 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    136.7 g
  • Cukor
    110 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    380 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    79 mg
  • Retinol - A vitamin:
    359 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    254 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    127 micro
Összesen 970 kcal
  • 6% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    155.6 g

Zsír

  • Összesen
    491.2 g
  • Telített zsírsav
    98 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    225 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    144 g
  • Koleszterin
    1080 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6250.2 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    215 mg
  • Kálcium
    1551 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    133 mg
  • Foszfor
    1689 mg
  • Nátrium
    2641 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1641 g
  • Cukor
    1319 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    350.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4560 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    66 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    469 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    235 micro
  • Kolin:
    953 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4305 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3050 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1526 micro
Összesen 11648 kcal
  • 6% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    14.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    179.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    48 mg
  • Nátrium
    76 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.1 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    10.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    131 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    124 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    44 micro
Összesen 334 kcal

Hozzávalók

Piskóta lapokhoz

Krémhez

Díszítéshez

Elkészítés

Piskóta lapokhoz

  1. A piskótához a tojásfehérjét 12 dkg cukorral habbá verjük. A sárgákat a többi cukorral, a tejjel, az olajjal kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet, végül a fehérjehabot.
  2. 2 lapot sütünk belőle.
  3. A krémhez a tejben a cukorral megfőzzük a pudingot. Ha kihűlt, hozzáadjuk a kihabosított margarint, és alaposan összekeverjük.
  4. A lapokból különböző méretű kerek lapokat szúrunk, vagy vágunk ki.
  5. Egy nagyobb kerek tálat kibélelünk fóliával, és beletesszük a legkisebb lapot, majd megkenjük krémmel. Ezután megint lap és krém. Ezt addig folytatjuk, amíg van lap. A legfelső rész lap legyen, mert ez lesz a torta alja.
  6. Hűtőben 5-6 órát dermesztjük.
  7. A tálból kiborítjuk, és bevonjuk fondanttal, majd feldíszítjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 35×40
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 11
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 6732
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 10.

Ajánló

Szülinapra!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Focilabda torta Nikóka konyhájából
Nikóka 172 recept

Legutóbb a keresztfiam szülinapjára készítettem el. Nagyon szeret focizni, és ezt találtam ki meglepetésnek.

Hozzávalók

Piskóta lapokhoz

Krémhez

Díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...