r
Nosalty Logó

Fekete-fehér kocka

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Fekete-fehér kocka
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 6% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 36% Zsír

Az első réteghez

A második réteghez

A harmadik réteghez

Összesen 1358 kcal
  • 6% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 36% Zsír

Az első réteghez

A második réteghez

A harmadik réteghez

Összesen 5420 kcal
  • 6% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 36% Zsír

Az első réteghez

A második réteghez

A harmadik réteghez

Összesen 415 kcal
  • 6% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    16 g

Zsír

  • Összesen
    99.2 g
  • Telített zsírsav
    57 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    255 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    803.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    153 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    116 mg
  • Foszfor
    270 mg
  • Nátrium
    240 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    108.4 g
  • Cukor
    61 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    541 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    99 mg
  • Retinol - A vitamin:
    530 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    123 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    134 micro
Összesen 1358 kcal
  • 6% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    64.2 g

Zsír

  • Összesen
    396.8 g
  • Telített zsírsav
    226 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    97 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    42 g
  • Koleszterin
    1018 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3213.8 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    60 mg
  • Kálcium
    613 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    465 mg
  • Foszfor
    1080 mg
  • Nátrium
    959 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    433.7 g
  • Cukor
    245 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

VÍZ

  • Összesen
    198.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2162 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    125 micro
  • Kolin:
    394 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2121 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    492 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    538 micro
Összesen 5420 kcal
  • 6% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    30.3 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    78 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    245.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    82 mg
  • Nátrium
    73 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.1 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    165 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    162 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    37 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 415 kcal

Hozzávalók

Az első réteghez

A második réteghez

A harmadik réteghez

Elkészítés

Az első réteghez

  1. Az első réteghez megolvasztjuk a vajat, cukrot, kakaóport. Hozzáadjuk a tojást, és addig keverjük, amíg be nem sűrűsödik. Ekkor azonnal levesszük a tűzről, és beletesszük a kekszet, kókuszreszeléket, darált diót. Annyi tejet adunk hozzá, hogy sűrű masszát kapjunk. Egy tepsi vagy tál alján elterítjük.
  2. A második réteghez kikeverjük a vajat, tejfölt és a pudingport. Hozzáadjuk a cukrot, és könnyű krémmé keverjük. Rásimítjuk a kekszes rétegre.
  3. A harmadik réteghez gőz fölött megolvasztjuk a csokoládét, hozzáadjuk az olajat.Ráöntjük a krémre.
  4. Legalább 2 órára hűtőszekrénybe tesszük, majd kockára vágjuk, és süteményestálon kínáljuk.
  • Tepsi mérete: 20*20
  • Receptkönyvben: 205
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 30752
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Lánybúcsús sütinek készült, de aztán itthon maradt, mert a srácaimnak megtetszett nagyon :-)))

Hozzávalók

Az első réteghez

A második réteghez

A harmadik réteghez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...