r
Nosalty Logó

Fehércsokoládé parfé

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Fehércsokoládé parfé
adag
Előkészítés
perc
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 562 kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 2246 kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 375 kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    47 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    122 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    413.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    169 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    149 mg
  • Nátrium
    79 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.6 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    284 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    279 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    60 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 562 kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    20.4 g

Zsír

  • Összesen
    187.8 g
  • Telített zsírsav
    116 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    55 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    486 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1652.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    674 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    596 mg
  • Nátrium
    316 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    130.3 g
  • Cukor
    130 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    256.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1134 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    92 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    126 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1114 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    240 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 2246 kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    31.3 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    81 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    275.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    53 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.7 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    189 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    186 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 375 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csokoládét apróra vágjuk.
  2. 100 ml tejszínt a vaníliarúd kikapart magjával felfőzzük, hozzáadjuk a csokoládét, és felolvasztjuk benne. Hűlni hagyjuk.
  3. A maradék tejszínt félkeményre verjük, a kihűlt tejszínes-csokoládéhoz kavarjuk. 4 kb. 150-200 ml űrtartalmú formába öntjük, lefedjük, és kb. 4 órára fagyasztóba tesszük.
  4. A parfét kivesszük a fagyasztóból, tányérokra borítjuk, kb. 10 percet szobahőmérsékleten állni hagyjuk, majd tálaljuk.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 80
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3156
  • Feltöltés dátuma: 2015. július 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy egyszerű tejszínes desszert. Tálaljuk csokoládé reszelékkel megszórva, vagy epermártással leöntve.

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...