Fehércsokoládé parfé
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
- 3% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 32% Zsír
-
270 kcal
-
100g habtejszín292 kcal
-
0g vanília0 kcal
Összesen
562
kcal
- 3% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 32% Zsír
-
200g fehér tortabevonó1078 kcal
-
400g habtejszín1168 kcal
-
0g vanília0 kcal
Összesen
2246
kcal
- 3% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 32% Zsír
-
33.3g fehér tortabevonó180 kcal
-
66.7g habtejszín195 kcal
-
0g vanília0 kcal
Összesen
375
kcal
- 3% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 32% Zsír
- 43% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
Fehérje
-
Összesen 5.1 g
Zsír
-
Összesen 47 g
-
Telített zsírsav 29 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 122 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 413.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 169 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 149 mg
-
Nátrium 79 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 32.6 g
-
Cukor 32 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 64.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 284 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 23 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 32 mg
-
Retinol - A vitamin: 279 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 60 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
562
kcal
- 3% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 32% Zsír
- 43% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
Fehérje
-
Összesen 20.4 g
Zsír
-
Összesen 187.8 g
-
Telített zsírsav 116 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 55 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 486 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1652.2 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 674 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 52 mg
-
Foszfor 596 mg
-
Nátrium 316 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 130.3 g
-
Cukor 130 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 256.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1134 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 92 micro
-
K vitamin: 29 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 30 micro
-
Kolin: 126 mg
-
Retinol - A vitamin: 1114 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 240 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
2246
kcal
- 3% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 32% Zsír
- 43% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
Fehérje
-
Összesen 3.4 g
Zsír
-
Összesen 31.3 g
-
Telített zsírsav 19 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 81 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 275.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 112 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 99 mg
-
Nátrium 53 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 21.7 g
-
Cukor 22 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 42.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 189 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 15 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 21 mg
-
Retinol - A vitamin: 186 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 40 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
375
kcal
Hozzávalók
-
200 g fehér tortabevonó
-
400 g habtejszín
-
1 db vanília
Elkészítés
- A csokoládét apróra vágjuk.
- 100 ml tejszínt a vaníliarúd kikapart magjával felfőzzük, hozzáadjuk a csokoládét, és felolvasztjuk benne. Hűlni hagyjuk.
- A maradék tejszínt félkeményre verjük, a kihűlt tejszínes-csokoládéhoz kavarjuk. 4 kb. 150-200 ml űrtartalmú formába öntjük, lefedjük, és kb. 4 órára fagyasztóba tesszük.
- A parfét kivesszük a fagyasztóból, tányérokra borítjuk, kb. 10 percet szobahőmérsékleten állni hagyjuk, majd tálaljuk.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 80
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 3154
- Feltöltés dátuma: 2015. július 23.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egy egyszerű tejszínes desszert. Tálaljuk csokoládé reszelékkel megszórva, vagy epermártással leöntve.