r
Nosalty Logó

Fehércsokis sajttorta kezdőknek

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nihonka
Fehércsokis sajttorta kezdőknek
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 164 kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 1313 kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 296 kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    11.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    71 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    164.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    67 mg
  • Nátrium
    42 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    14 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    91 micro
Összesen 164 kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    33.5 g

Zsír

  • Összesen
    90.9 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    570 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1317.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    360 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    534 mg
  • Nátrium
    332 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    88.2 g
  • Cukor
    83 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    112.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    245 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    78 micro
  • Kolin:
    468 mg
  • Retinol - A vitamin:
    245 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    730 micro
Összesen 1313 kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.5 g

Zsír

  • Összesen
    20.4 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    128 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    296 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    120 mg
  • Nátrium
    75 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.8 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    25.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    105 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    164 micro
Összesen 296 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojássárgát és fehérjét válasszuk külön. A fehérjéből kemény habot verjünk, majd tegyük félre.
  2. A csokit olvasszuk fel, majd a krémsajtot és a tojássárgáját hozzáadva, keverjük a tésztát krémesre.
  3. Végül óvatosan keverjük bele a tojásfehérje habot. Kb. 22 cm-es formába tegyünk sütőpapírt, majd öntsük bele a tésztát.
  4. 170 fokra előmelegített sütőben süssük kb. 30 percet, majd az idő letelte után még kb. 20 percig csukott ajtóval hagyjuk benne a sütőben.
  5. Az idő letelte után vegyük ki a sütőből, várjuk meg, míg teljesen kihűl. Csak ezután vegyük ki a formából, húzzuk le óvatosan a sütőpapírt, és szeletelhetjük is.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Tepsi mérete: 22
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 212
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 15
  • Össznézettség: 19117
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 08.

Ajánló

Én gőzös sütőprogrammal sütöttem. Akinek nincs ilyen, egy tűzálló edényben tegyen egy kis vizet a sütő aljába, így is jó, de el is hagyható. Ha nincs fehércsoki, tejcsokival is elkészíthető. 

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Fehércsokis sajttorta kezdőknek
Nihonka 340 recept

Nem szeretem a bonyolult recepteket, kevés idő alatt finomat készíteni már annál jobban. Ez is egy olyan recept, melyet nem lehet elrontani, a végeredmény pedig szenzációs! :-)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...