Fehérboros csirkecomb
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Iringó
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
250g csirkecomb278 kcal
-
42 kcal
-
23g vöröshagyma8 kcal
-
2g fokhagyma2 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g szerecsendió0 kcal
-
35 kcal
Összesen
365
kcal
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
1000g csirkecomb1113 kcal
-
200g félszáraz fehérbor168 kcal
-
90g vöröshagyma33 kcal
-
6g fokhagyma8 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g szerecsendió0 kcal
-
16g napraforgó olaj141 kcal
Összesen
1463
kcal
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
76.2g csirkecomb85 kcal
-
15.2g félszáraz fehérbor13 kcal
-
6.9g vöröshagyma2 kcal
-
0.5g fokhagyma1 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g szerecsendió0 kcal
-
1.2g napraforgó olaj11 kcal
Összesen
112
kcal
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 21.6 g
Zsír
-
Összesen 24.8 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 121 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 413.8 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 23 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 32 mg
-
Foszfor 219 mg
-
Nátrium 113 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.7 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 150 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 36 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 56 mg
-
Retinol - A vitamin: 36 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 119 micro
Összesen
365
kcal
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 86.5 g
Zsír
-
Összesen 99 g
-
Telített zsírsav 25 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 42 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 23 g
-
Koleszterin 484 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1655.1 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 95 mg
-
Kálcium 93 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 128 mg
-
Foszfor 874 mg
-
Nátrium 451 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.6 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 599.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 146 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 25 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 39 micro
-
Kolin: 223 mg
-
Retinol - A vitamin: 146 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 477 micro
Összesen
1463
kcal
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.6 g
Zsír
-
Összesen 7.5 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 37 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 126.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 7 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 67 mg
-
Nátrium 34 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 45.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 11 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3 micro
-
Kolin: 17 mg
-
Retinol - A vitamin: 11 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 36 micro
Összesen
112
kcal
Hozzávalók
-
4 db csirkecomb
-
1 közepes db vöröshagyma
-
2 gerezd fokhagyma
-
bors ízlés szerint
-
só ízlés szerint
-
szerecsendió ízlés szerint
-
2 ek napraforgó olaj
Elkészítés
- Szeleteljük fel a vöröshagymát, és durván aprítsuk fel a fokhagymát. A sót keverjük össze a fűszerekkel.
- Kenjük ki a jénait az olajjal, majd öntsük bele a bort. A csirkecombokat szórjuk meg a fűszerkeverékkel, és helyezzük a tálba. A combok közé szórjuk a hagymákat.
- 220°C-ra előmelegített sütőben lefedve süssük 30 percig, majd fedő nélkül még 10 percig, amíg jó ropogósra sül.
- Sütés hőfoka: 220 °C
- Sütés ideje: 40 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 27
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 1984
- Feltöltés dátuma: 2020. március 10.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Iringó
15 recept
Egyszerre ropogós és mégis omlós csirkecombok egy könnyű szombati ebédre.