r
Nosalty Logó

Fasírt kuglóf Iluskától

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Iluska
Fasírt kuglóf Iluskától
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 13% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 570 kcal
  • 13% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2277 kcal
  • 13% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 143 kcal
  • 13% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.7 g

Zsír

  • Összesen
    29 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    424 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1283.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    72 mg
  • Kálcium
    127 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    593 mg
  • Nátrium
    418 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.4 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    284.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    137 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    104 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    78 micro
  • Kolin:
    379 mg
  • Retinol - A vitamin:
    136 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    352 micro
Összesen 570 kcal
  • 13% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    202.7 g

Zsír

  • Összesen
    116.1 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    1696 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5135.7 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    287 mg
  • Kálcium
    509 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    258 mg
  • Foszfor
    2374 mg
  • Nátrium
    1672 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    93.6 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    1138.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    547 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    414 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    48 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    310 micro
  • Kolin:
    1517 mg
  • Retinol - A vitamin:
    545 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    33 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1408 micro
Összesen 2277 kcal
  • 13% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.7 g

Zsír

  • Összesen
    7.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    107 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    322.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    149 mg
  • Nátrium
    105 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    95 mg
  • Retinol - A vitamin:
    34 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    88 micro
Összesen 143 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kenyérszeleteket vízben megáztatjuk.
  2. A darált húshoz ütjük a 2 egész tojást, hozzáadjuk a kinyomkodott kenyérszeletet, a sót, borsot, fűszerpaprikát. A hagymákat lereszelve adjuk hozzá. Összegyúrjuk az egészet.
  3. A 4 tojást keményre főzzük (8 perc alatt).
  4. A formát enyhén kizsírozzuk, és a fele húsmasszát belenyomkodjuk. A főtt tojásokat belehelyezzük a húsra, majd a maradék darált hússal befedjük.
  5. Előmelegített sütőben 40 percig sütjük.
  6. Ha kihűlt, tálra borítjuk, és szeleteljük. Burgonyapürével, savanyúsággal tálaljuk. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 101
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 7395
  • Feltöltés dátuma: 2014. november 20.

Ajánló

Ha készre sült a formában, egy tepsire is kiboríthatjuk, és a másik oldalát is megsüthetjük.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A fasírt kuglófnak egyszerű az elkészítése, és még jól is mutat, mikor tálaljuk... :-))

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...