r
Nosalty Logó

Fagyi torta Ice Cream konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Fagyi torta Ice Cream konyhájából
adag
Előkészítés
perc
  • 6% Fehérje
  • 68% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 746 kcal
  • 6% Fehérje
  • 68% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 4474 kcal
  • 6% Fehérje
  • 68% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 283 kcal
  • 6% Fehérje
  • 68% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 1% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    35.4 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    5 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    432.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    37 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    97 mg
  • Foszfor
    137 mg
  • Nátrium
    150 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    95.5 g
  • Cukor
    82 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    0.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    0 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 746 kcal
  • 6% Fehérje
  • 68% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 1% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    52.7 g

Zsír

  • Összesen
    212.5 g
  • Telített zsírsav
    152 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2593.9 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    224 mg
  • Vas
    32 mg
  • Magnézium
    584 mg
  • Foszfor
    824 mg
  • Nátrium
    900 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    572.9 g
  • Cukor
    489 mg
  • Élelmi rost
    38 mg

VÍZ

  • Összesen
    3.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    0 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    104 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    124 micro
Összesen 4474 kcal
  • 6% Fehérje
  • 68% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 1% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    3.3 g

Zsír

  • Összesen
    13.5 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    2 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    164.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    52 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.3 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    0.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    0 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 283 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vanília/csoki/eperfagyit elkezdjük rétegezni egy őzgerincformában.
  2. Ha befejeztünk egy réteget, betesszük 10-15 percre a fagyasztóba, majd jöhet egy újabb réteg.
  3. A 2. réteg után megolvasztjuk az étcsokoládét vízgőz fölött, majd a fagyira öntjük, és visszatesszük a fagyasztóba megdermedni.
  4. Majd folytatjuk a rétegezést felváltva.
  5. Amikor befejeztük a rétegezést, és elfogyott a fagyi, akkor egy éjszakára a fagyasztóba tesszük.
  6. Másnap kiborítjuk a formából, és felszeleteljük.
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 11
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1569
  • Feltöltés dátuma: 2017. június 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez a desszert egy nagyon finom fagyi torta/parfé. Akár házi fagylaltból is el lehet készíteni. Dekorálhatjuk friss eperrel vagy például csokoládé-reszelékkel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...