Dupla sajtos-jalapenos, baconbe tekert baguette
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Nosalty
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 15% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 21% Zsír
Összesen
616
kcal
- 15% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 21% Zsír
Összesen
3695
kcal
- 15% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 21% Zsír
- 40% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 25.7 g
Zsír
-
Összesen 37.8 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 74 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1668.7 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 37 mg
-
Kálcium 384 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 50 mg
-
Foszfor 317 mg
-
Nátrium 873 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 41.8 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 72.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 140 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 14 micro
-
K vitamin: 24 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 84 micro
-
Kolin: 39 mg
-
Retinol - A vitamin: 134 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 68 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 141 micro
Összesen
616
kcal
- 15% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 21% Zsír
- 40% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 154.2 g
Zsír
-
Összesen 226.5 g
-
Telített zsírsav 71 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 59 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 22 g
-
Koleszterin 442 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 10012.2 g
-
Cink 14 mg
-
Szelén 222 mg
-
Kálcium 2302 mg
-
Vas 21 mg
-
Magnézium 303 mg
-
Foszfor 1904 mg
-
Nátrium 5241 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 5 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 250.7 g
-
Cukor 32 mg
-
Élelmi rost 21 mg
VÍZ
-
Összesen 434.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 838 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 85 micro
-
K vitamin: 145 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 37 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 505 micro
-
Kolin: 233 mg
-
Retinol - A vitamin: 805 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 408 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 848 micro
Összesen
3695
kcal
- 15% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 21% Zsír
- 40% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.9 g
Zsír
-
Összesen 17.5 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 34 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 772.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 178 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 147 mg
-
Nátrium 404 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 19.3 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 33.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 65 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 39 micro
-
Kolin: 18 mg
-
Retinol - A vitamin: 62 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 31 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 65 micro
Összesen
285
kcal
-
Nosalty kipróbálta
Hozzávalók
Elkészítés
- Egy tálba szórjuk a reszelt sajtot, a jalapeno karikákat, a felaprított újhagymát, a krémsajtot, majd borsozzuk, és jól összekeverjük.
- Egy nagy bagettet félbevágunk, a belsejét kikaparjuk, majd megtöltjük a sajtos krémmel, és összezárjuk.
- Egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük a baconszeleteket, rá a töltött bagettet, majd szépen befonjuk a baconnel, és 180 fokon 25-30 perc alatt ropogósra sütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 25 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 311
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 11867
- Feltöltés dátuma: 2017. november 17.
Receptkategóriák
-
- főkategória:
-
- kategória:
további kategória:
mentes receptek
kategória:
tojásmentes receptek
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Nosalty
1495 recept
Figyelem, felkavaró recept következik: 1 bagett, 12 szelet bacon és rengeteg sajt! Igen, ez az új kedvenc partikaja! :)