r
Nosalty Logó

Csukahalfilé zöldben

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Auringonkukka
Csukahalfilé zöldben
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

227
Kalória
25.6g
Fehérje
6g
Szénhidrátok
11.5g
Zsír
190.6g
Víz
73.7g
Koleszterin
2.5g
Rost
2.5g
Cukor
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 227 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 903 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 70 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25.6 g

Zsír

  • Összesen
    11.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    74 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    698.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    132 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    311 mg
  • Nátrium
    167 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    190.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    225 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    117 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    83 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    109 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    1366 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    428 micro
Összesen 227 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    102.6 g

Zsír

  • Összesen
    45.8 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    295 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2795.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    64 mg
  • Kálcium
    527 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    278 mg
  • Foszfor
    1244 mg
  • Nátrium
    667 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.8 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

Víz

  • Összesen
    762.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    898 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    161 mg
  • D vitamin:
    475 micro
  • K vitamin:
    467 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    333 micro
  • Kolin:
    361 mg
  • Retinol - A vitamin:
    436 micro
  • α-karotin
    121 micro
  • β-karotin
    5464 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1714 micro
Összesen 903 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8 g

Zsír

  • Összesen
    3.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    216.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    97 mg
  • Nátrium
    52 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    59.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    70 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    34 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    424 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    133 micro
Összesen 70 kcal

Elkészítés

  1. A halfilék mindkét oldalát sózzuk, majd a citrom levével alaposan meglocsoljuk.
  2. Egy teflonba egy kis vajat olvasztunk és a filéket, szintén mindkét oldalukat átsütjük.
  3. Közben a zöldbabot forrásban lévő vízben 2-3 percig főzzük, majd leszűrjük.
  4. Mikor már látjuk, hogy a hal majdnem kész, akkor meghintjük borssal is, rászórjuk az apróra vágott metélőhagymát és a kapribogyót is.
  5. Még pár percig együtt rázogatjuk a hozzávalókat a serpenyőben, majd azonnal forrón tálaljuk, citromkarikákkal díszítjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Főzés ideje: 15 perc

Az "Egymillió menü" című szakácskönyvből lestem ezt az egyszerű, de nagyszerű receptet!

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Fogas Orly-módra

Klasszikus vendéglők közkedvelt halfogása az Orly, ami tulajdonképpen egy könnyed sörtésztában kisütött filé. A leginkább elterjedt verzió fogassal készül, de más omlós, fehér ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!