r
Nosalty Logó

Csőben sült hal

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Csőben sült hal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A halhoz

A tálhoz

Összesen 539 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A halhoz

A tálhoz

Összesen 2154 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A halhoz

A tálhoz

Összesen 138 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.6 g

Zsír

  • Összesen
    37.7 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    252 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1641.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    155 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    568 mg
  • Nátrium
    828 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.2 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    292.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    170 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    39 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    225 mg
  • Retinol - A vitamin:
    167 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    126 micro
Összesen 539 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    150.5 g

Zsír

  • Összesen
    150.6 g
  • Telített zsírsav
    57 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    1006 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6564.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    114 mg
  • Kálcium
    621 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    232 mg
  • Foszfor
    2271 mg
  • Nátrium
    3312 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.8 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    1171.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    679 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    25 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    156 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    185 micro
  • Kolin:
    900 mg
  • Retinol - A vitamin:
    668 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    120 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    505 micro
Összesen 2154 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    9.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    422.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    146 mg
  • Nátrium
    213 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    44 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    43 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    32 micro
Összesen 138 kcal

Hozzávalók

A halhoz

A tálhoz

Elkészítés

A halhoz

  1. A halat (én most pangasiust használtam) feldaraboljuk (olyan tenyérnyi darabokra), mindkét oldalát beszórjuk a hal fűszerkeverékkel,megszórjuk borssal, és meglocsoljuk a szójaszósszal is (ez el is hagyható). Én 1 órát pihentettem, de ha sürget az idő, akkor lehet rögtön sütni.
  2. A felszeletelt vöröshagymát megdinszteljük a 3 ek olajon, és kihűtjük.
  3. A tejfölt, tejszínt, 2 egész tojást, 1 ek szójaszószt,a zúzott fokhagymát összekeverjük, és ízlés szerint befűszerezzük (kb. mindenből 1 kk kell).
  4. A jénai tálat kivajazzuk, és zsemlemorzsával meghintjük.
  5. A halat rakjuk a tál legaljára, erre jön a megdinsztelt vöröshagyma, majd végül a tejfölös keverék.
  6. 180C fokon 30-40 percig sütjük, vagy addig, míg meg nem pirul a teteje.
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 280
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 43248
  • Feltöltés dátuma: 2010. január 24.

Ajánló

Ez az az étel, amelyről nem lehet "guszta" fotót készíteni, de annál finomabb. Köretnek hasábburgonyát, párolt rizst ajánlanék hozzá.  

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A párom nem nagyon rajong a halért, de ezt a változatot még ő is megeszi - sőt repetázik is belőle :-). Amúgy anyukám egyik régi jól bevált receptje (csak ő nem használ hozzá szójaszószt).

Hozzávalók

A halhoz

A tálhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...