r
Nosalty Logó

Csirkeragu kenyérbundában

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Kis Andrea
Csirkeragu kenyérbundában
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A raguhoz

A tetejére

Összesen 885 kcal
  • 10% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A raguhoz

A tetejére

Összesen 3541 kcal
  • 10% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A raguhoz

A tetejére

Összesen 192 kcal
  • 10% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.1 g

Zsír

  • Összesen
    32 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    172 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2451.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    370 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    553 mg
  • Nátrium
    1377 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    100.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    269.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    186 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    109 micro
  • Kolin:
    125 mg
  • Retinol - A vitamin:
    185 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 885 kcal
  • 10% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    180.2 g

Zsír

  • Összesen
    128.1 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    689 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9806.2 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    298 mg
  • Kálcium
    1480 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    277 mg
  • Foszfor
    2213 mg
  • Nátrium
    5509 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    402 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    1078.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    744 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    108 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    435 micro
  • Kolin:
    499 mg
  • Retinol - A vitamin:
    740 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    60 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    340 micro
Összesen 3541 kcal
  • 10% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    535 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    121 mg
  • Nátrium
    301 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    19 micro
Összesen 192 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A raguhoz

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. Kevés langyos, cukros vízben felfutatott élesztőt hozzákeverjük a liszthez, sót és borsot teszünk bele. Majd annyi vizet folyamatosan, hogy jól dagasztható legyen.
  2. Ha hólyagosra dagasztottuk, duplájára kelesztjük.
  3. Míg kel, a ragut elkészítjük: a császárszalonnát megpirítjuk a csíkokra vágott hagymával, majd rátesszük a kockára vágott csirkemellet. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Készre pirítjuk.
  4. A megkelt tésztát 2 részre szedjük és kinyújtjuk. A ragu felét a tészta közepére tesszük, két végét ráhajtjuk és mehet a tepsibe.
  5. Ugyanígy a tészta másik felét is, a másik adag raguval.
  6. Sütőben 200 fokon elkezdjük sütni.
  7. Amikor a tészta átsült, rákenjük az egész tojással elkevert reszelt sajtot, és rásütjük vagy pirítjuk a tetejére.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 129
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 11669
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csirkeragu kenyérbundában
Kis Andrea 6 recept

A cipóban sült ételek mindig nagy sikert aratnak:) A hűtőben pedig mindig van egy kis szalonna, hús, hagyma:) Így ez lett belőle.

Hozzávalók

A tésztához

A raguhoz

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...