r
Nosalty Logó

Csirkenyárs Donatellától

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Csirkenyárs Donatellától
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A páchoz

Nyárshoz

Összesen 277 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A páchoz

Nyárshoz

Összesen 1100 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A páchoz

Nyárshoz

Összesen 59 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    17.2 g

Zsír

  • Összesen
    16.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1113.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    230 mg
  • Nátrium
    734 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.4 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    345.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    110 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    103 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    79 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    52 micro
  • β-karotin
    1107 micro
  • β-crypt
    231 micro
  • Likopin
    1094 micro
  • Lut-zea
    563 micro
Összesen 277 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    68.7 g

Zsír

  • Összesen
    64.9 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    164 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4454.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    249 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    282 mg
  • Foszfor
    919 mg
  • Nátrium
    2935 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    69.6 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1382 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    441 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    411 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    79 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    315 micro
  • Kolin:
    288 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    209 micro
  • β-karotin
    4429 micro
  • β-crypt
    924 micro
  • Likopin
    4374 micro
  • Lut-zea
    2251 micro
Összesen 1100 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    3.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    229.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    47 mg
  • Nátrium
    151 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    228 micro
  • β-crypt
    48 micro
  • Likopin
    225 micro
  • Lut-zea
    116 micro
Összesen 59 kcal

Hozzávalók

A páchoz

Nyárshoz

Elkészítés

A páchoz

  1. Összekeverjük az olívaolajat, a szójaszószt és a fűszereket, majd beletesszük a kockára vágott csirkemellet.
  2. Hagyjuk pihenni legalább 1 órát.

Nyárshoz

  1. A zöldségeket megmossuk. A paprikát nagyobb kockákra vágjuk, a hagymát megpucoljuk, és 4-be vágjuk, a tököt pedig 1 cm-es szeletekre vágjuk. Ha szeles a tök, akkor el lehet felezni a karikákat.
  2. A nyársnak való pálcikákat megolajozzuk, majd felszurkáljuk rá a húst és a zöldségeket. Kb. 3 db husi jár egy pálcikára.
  3. Ezután ráhelyezzük a nyársokat egy jénai tál szelére, ahogy a képen látható, és megfűszerezzük a csirke fűszersóval. Ráöntjük a maradék pácot, hogy ne vesszen kárba a drága fűszerkeverék.
  4. Sütőben kb. 30 percig sütjük 175 fokon, de 15 perc után megfordítjuk, hogy a másik fele is szépen megbarnuljon.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 56
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 6204
  • Feltöltés dátuma: 2014. június 08.

Ajánló

Én tzatziki szósszal tálaltam, így  nagyon frissítő finomság.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mikor először megkóstoltam nem gondoltam, hogy ennyire finom lesz. Akkor eldöntöttem, hogy ez lesz az egyik kedvenc ételem.

Hozzávalók

A páchoz

Nyárshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...