r
Nosalty Logó

Csirkenyárs Donatellától

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Csirkenyárs Donatellától
adag
Idő
perc
Költség
költséges
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A páchoz

Nyárshoz

277
Kalória
17.2g
Fehérje
17.4g
Szénhidrátok
16.2g
Zsír
345.5g
Víz
41.1g
Koleszterin
4.3g
Rost
10.7g
Cukor
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A páchoz

Nyárshoz

Összesen 277 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A páchoz

Nyárshoz

Összesen 1100 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A páchoz

Nyárshoz

Összesen 59 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    17.2 g

Zsír

  • Összesen
    16.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1113.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    230 mg
  • Nátrium
    734 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.4 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    345.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    110 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    103 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    79 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    52 micro
  • β-karotin
    1107 micro
  • β-crypt
    231 micro
  • Likopin
    1094 micro
  • Lut-zea
    563 micro
Összesen 277 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    68.7 g

Zsír

  • Összesen
    64.9 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    164 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4454.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    249 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    282 mg
  • Foszfor
    919 mg
  • Nátrium
    2935 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    69.6 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

Víz

  • Összesen
    1382 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    441 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    411 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    79 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    315 micro
  • Kolin:
    288 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    209 micro
  • β-karotin
    4429 micro
  • β-crypt
    924 micro
  • Likopin
    4374 micro
  • Lut-zea
    2251 micro
Összesen 1100 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    3.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    229.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    47 mg
  • Nátrium
    151 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    71.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    228 micro
  • β-crypt
    48 micro
  • Likopin
    225 micro
  • Lut-zea
    116 micro
Összesen 59 kcal

Elkészítés

A páchoz

  1. Összekeverjük az olívaolajat, a szójaszószt és a fűszereket, majd beletesszük a kockára vágott csirkemellet.
  2. Hagyjuk pihenni legalább 1 órát.

Nyárshoz

  1. A zöldségeket megmossuk. A paprikát nagyobb kockákra vágjuk, a hagymát megpucoljuk, és 4-be vágjuk, a tököt pedig 1 cm-es szeletekre vágjuk. Ha szeles a tök, akkor el lehet felezni a karikákat.
  2. A nyársnak való pálcikákat megolajozzuk, majd felszurkáljuk rá a húst és a zöldségeket. Kb. 3 db husi jár egy pálcikára.
  3. Ezután ráhelyezzük a nyársokat egy jénai tál szelére, ahogy a képen látható, és megfűszerezzük a csirke fűszersóval. Ráöntjük a maradék pácot, hogy ne vesszen kárba a drága fűszerkeverék.
  4. Sütőben kb. 30 percig sütjük 175 fokon, de 15 perc után megfordítjuk, hogy a másik fele is szépen megbarnuljon.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Mikor először megkóstoltam nem gondoltam, hogy ennyire finom lesz. Akkor eldöntöttem, hogy ez lesz az egyik kedvenc ételem.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Húsimádó rablóhús

A rablóhúsban egyrészt az a nagyszerű, hogy sokféleképpen variálhatóak benne a hozzávalók, legyen szó akár csirkéről, disznóról, bárányról vagy marháról. Másrészt rendkívül ...

Simon Gábor

Címlapról ajánljuk

4 növényféle, aminek ártasz, ha tavasszal metszed

Hamarosan belevághatunk a kerti munkálatokba, hogy minél virágzóbb, színesebb kertben gyönyörködhessünk. A tavaszi metszés remek ötlet, azonban vannak bizonyos fajta növények, amiknél nem hasznos ilyenkor megtenni. Mutatunk, 4 növényfélét, amihez semmiképp ne közelíts metszőollóval!

Amire eddig nem gondoltunk: ezek lehetnek az árrésstop negatív hatásai

Hamarosan életbe lép az árréstop, mely minden olyan kereskedelmi egységre vonatkozik, amelynek éves bevétele meghaladja a nettó egymilliárd forintot. Ezután a boltokban barátságosabb árakat tapasztalhatnak a vásárlók (legalábbis nem egyre növekvő árakat), de az új rendelkezésnek lehetnek negatív következményei.

Top Receptek

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!