r
Nosalty Logó

Csirkemellcsíkok borsos curry mártásban

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Glaser
Csirkemellcsíkok borsos curry mártásban
adag
Idő
perc
Költség
költséges
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

407
Kalória
44.7g
Fehérje
23.3g
Szénhidrátok
13.4g
Zsír
258.8g
Víz
150g
Koleszterin
1.8g
Rost
15.5g
Cukor
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 407 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1626 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 84 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    44.7 g

Zsír

  • Összesen
    13.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    150 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1222.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    456 mg
  • Nátrium
    593 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.3 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    258.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    166 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    196 micro
  • β-crypt
    77 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 407 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    178.8 g

Zsír

  • Összesen
    53.5 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    600 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4889 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    187 mg
  • Kálcium
    233 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    259 mg
  • Foszfor
    1825 mg
  • Nátrium
    2371 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    93 g
  • Cukor
    62 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    1035 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    290 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    75 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    93 micro
  • Kolin:
    665 mg
  • Retinol - A vitamin:
    210 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    785 micro
  • β-crypt
    308 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    280 micro
Összesen 1626 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    2.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    248.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    120 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    52.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 84 kcal

Elkészítés

  1. A barackot leszűrjük. A húst megmossuk, szárazra töröljük, csíkokra vágjuk.
  2. A húst adagonként a forró olajban aranybarnára sütjük. Sóval, borssal ízesítjük. Az húst visszatesszük a serpenyőbe, hozzáadjuk a cikkekre vágott barackokat.
  3. Az egészet megszórjuk a liszttel és a curryvel, felforrósítjuk. Felöntjük a levessel, és a tejszínnel. Hozzáadjuk a zöldborst. Felfőzzük, kb. 5 percig főzzük. Sóval, borssal, curryvel ízesítünk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Főzés ideje: 5 perc

Aki édesebben szereti, helyettesíthet kb. 100 ml levest a leszűrt befőtt levével.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Csirkés vadasmártás

A vadasmártás szelídebb, csirkés változata épp oly finom, mint a marhából vagy vadhúsból készült verziója. Pirított szalvétagombóccal tálalva egyik nagy kedvencünk.

Simon Gábor

Pikáns vadasmártás szarvassal

A vadas a magyarok nagy kedvence, és rengeteg verziója létezik: ki pikánsan, ki édesebben, ki habarással, ki anélkül készíti. Egy viszont biztos, hogy eszméletlen finom, laktató, és a ...

Lurpak

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!