Csirkemellcsíkok borsos curry mártásban
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 13% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
105g barackbefőtt57 kcal
-
188g csirkemellfilé225 kcal
-
35 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
8g finomliszt27 kcal
-
0g curry por0 kcal
-
38g főzőtejszín49 kcal
-
150g szárnyas alaplé11 kcal
-
1g zöldbors3 kcal
Összesen
407
kcal
- 13% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
420g barackbefőtt227 kcal
-
750g csirkemellfilé900 kcal
-
16g napraforgó olaj141 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
30g finomliszt109 kcal
-
0g curry por0 kcal
-
150g főzőtejszín197 kcal
-
600g szárnyas alaplé42 kcal
-
4g zöldbors10 kcal
Összesen
1626
kcal
- 13% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
21.3g barackbefőtt12 kcal
-
38.1g csirkemellfilé46 kcal
-
0.8g napraforgó olaj7 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
1.5g finomliszt6 kcal
-
0g curry por0 kcal
-
7.6g főzőtejszín10 kcal
-
30.5g szárnyas alaplé2 kcal
-
0.2g zöldbors1 kcal
Összesen
84
kcal
- 13% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 44.7 g
Zsír
-
Összesen 13.4 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 150 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1222.3 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 47 mg
-
Kálcium 58 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 65 mg
-
Foszfor 456 mg
-
Nátrium 593 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 23.3 g
-
Cukor 15 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 258.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 72 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 19 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 23 micro
-
Kolin: 166 mg
-
Retinol - A vitamin: 53 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 196 micro
-
β-crypt 77 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 70 micro
Összesen
407
kcal
- 13% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 178.8 g
Zsír
-
Összesen 53.5 g
-
Telített zsírsav 17 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 18 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 10 g
-
Koleszterin 600 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4889 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 187 mg
-
Kálcium 233 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 259 mg
-
Foszfor 1825 mg
-
Nátrium 2371 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 93 g
-
Cukor 62 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 1035 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 290 micro
-
B6 vitamin: 6 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 13 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 17 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 75 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 93 micro
-
Kolin: 665 mg
-
Retinol - A vitamin: 210 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 785 micro
-
β-crypt 308 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 280 micro
Összesen
1626
kcal
- 13% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.1 g
Zsír
-
Összesen 2.7 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 30 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 248.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 12 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 93 mg
-
Nátrium 120 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.7 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 52.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 15 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 34 mg
-
Retinol - A vitamin: 11 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 40 micro
-
β-crypt 16 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 14 micro
Összesen
84
kcal
Hozzávalók
-
420 g barackbefőtt
-
750 g csirkemellfilé
-
2 ek napraforgó olaj
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
2 evőkanál finomliszt
-
150 g főzőtejszín
-
600 ml szárnyas alaplé
Elkészítés
- A barackot leszűrjük. A húst megmossuk, szárazra töröljük, csíkokra vágjuk.
- A húst adagonként a forró olajban aranybarnára sütjük. Sóval, borssal ízesítjük. Az húst visszatesszük a serpenyőbe, hozzáadjuk a cikkekre vágott barackokat.
- Az egészet megszórjuk a liszttel és a curryvel, felforrósítjuk. Felöntjük a levessel, és a tejszínnel. Hozzáadjuk a zöldborst. Felfőzzük, kb. 5 percig főzzük. Sóval, borssal, curryvel ízesítünk.
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 174
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 9691
- Feltöltés dátuma: 2013. január 07.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Aki édesebben szereti, helyettesíthet kb. 100 ml levest a leszűrt befőtt levével.