Csípős halkrém
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Odzsi
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 26% Zsír
-
63g olajos hal130 kcal
-
25g vaj179 kcal
-
43g citrom7 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
316
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 26% Zsír
-
250g olajos hal520 kcal
-
100g vaj717 kcal
-
170g citrom26 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
1263
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 26% Zsír
-
48.1g olajos hal100 kcal
-
19.2g vaj138 kcal
-
32.7g citrom5 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
243
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 26% Zsír
- 57% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
Fehérje
-
Összesen 15.8 g
Zsír
-
Összesen 27.5 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 143 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 824.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 33 mg
-
Kálcium 251 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 27 mg
-
Foszfor 316 mg
-
Nátrium 195 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 61.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 191 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 6 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 121 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 53 mg
-
Retinol - A vitamin: 188 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 40 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
316
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 26% Zsír
- 57% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
Fehérje
-
Összesen 63.4 g
Zsír
-
Összesen 110 g
-
Telített zsírsav 54 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 33 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 16 g
-
Koleszterin 570 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3298.1 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 133 mg
-
Kálcium 1002 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 107 mg
-
Foszfor 1263 mg
-
Nátrium 780 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.5 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 245.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 765 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 23 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 48 mg
-
D vitamin: 483 micro
-
K vitamin: 14 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 13 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 38 micro
-
Kolin: 211 mg
-
Retinol - A vitamin: 751 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 161 micro
-
β-crypt 18 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 10 micro
Összesen
1263
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 26% Zsír
- 57% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
Fehérje
-
Összesen 12.2 g
Zsír
-
Összesen 21.2 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 110 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 634.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 26 mg
-
Kálcium 193 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 21 mg
-
Foszfor 243 mg
-
Nátrium 150 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.6 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 47.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 147 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 93 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 7 micro
-
Kolin: 41 mg
-
Retinol - A vitamin: 144 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 31 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
243
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Leöntjük a halról a levet, a bőrt és a pikkelyt is menesztjük. A kettényitott halból kiszedjük a belső maradványokat.
- Ledaráljuk, vagy alaposan összetörjük a halat.
- Hozzáadjuk a puha vajat, citromlével és sóval ízesítjük. Ha nem elég csípős, chili cseppet nyomunk bele. Krémesre kavarjuk. Pirított kenyérrel kínáljuk. Paradicsommal és paprikával ehetjük.
- Elkészítettem: 20 alkalommal
- Receptkönyvben: 24
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 3069
- Feltöltés dátuma: 2013. november 05.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Odzsi
21 recept
A fiam semmilyen formában nem ette meg a halat. Kivéve ezt a krémet, szép világos húsú halból és jó csípősen.