Cideres chorizo hagymával
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Szabadtűz
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 9% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 15% Zsír
-
125g chorizo370 kcal
-
45g vöröshagyma16 kcal
-
50g cider42 kcal
Összesen
428
kcal
- 9% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 15% Zsír
-
250g chorizo740 kcal
-
90g vöröshagyma33 kcal
-
100g cider83 kcal
Összesen
856
kcal
- 9% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 15% Zsír
-
56.8g chorizo168 kcal
-
20.5g vöröshagyma7 kcal
-
22.7g cider19 kcal
Összesen
194
kcal
- 9% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 17.5 g
Zsír
-
Összesen 31.4 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 79 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1297.2 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 37 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 35 mg
-
Foszfor 208 mg
-
Nátrium 989 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.9 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 148.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 76 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 126 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
428
kcal
- 9% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 35 g
Zsír
-
Összesen 62.8 g
-
Telített zsírsav 22 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 27 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 158 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2594.4 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 47 mg
-
Kálcium 74 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 69 mg
-
Foszfor 416 mg
-
Nátrium 1978 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 19.8 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 296.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 153 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 17 micro
-
Kolin: 252 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
856
kcal
- 9% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8 g
Zsír
-
Összesen 14.3 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 36 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 589.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 17 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 16 mg
-
Foszfor 95 mg
-
Nátrium 450 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.5 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 67.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 35 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 57 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
194
kcal
-
Nosalty kipróbálta
Hozzávalók
-
25 dkg chorizo
-
1 közepes db vöröshagyma
-
1 dl cider
Elkészítés
- A chorizot vágjuk nagyobb darabokra, ujjnyira vagy 2 ujjnyira, majd minden hozzáadott zsiradék nélkül tegyük a felhevített serpenyőbe. A belőle kisülő zsír csodálatos ízvilágot ad majd az egész ételnek.
- Miközben sül a kolbász, vágjuk fel szeletekre a hagymát, és azt is adjuk a megsült kolbász mellé. Keverjük őket jól össze!
- Amint a hagyma is megsült, nincs más dolgunk, mint felönteni egy kevés ciderrel az egészet. Tényleg elég egy deci is, a lényeg, hogy kicsit megpárolódjon a hagyma és a kolbász, és átvegye az almabort ízét kicsit. A maradék cider jó lesz később!
- Ha készen vagyunk, friss kenyérrel fogyasszuk, és a maradék zsírt mindenképp tunkoljuk is ki a végén!
- Sütés ideje: 10 perc
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 30
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 1021
- Feltöltés dátuma: 2017. április 19.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- Speciális étrendek:
Szabadtűz
17 recept
Ehhez az ételhez nem kell egy regimentnyi hozzávaló, csak pár minőségi alkatrész, és pillanatok alatt kész a rendkívül finom és egyszerű étek.