r
Nosalty Logó

Bolognai spagetti Gombóc Artúrtól

0,0

0 ÉRTÉKELÉS1 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Bolognai spagetti Gombóc Artúrtól
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

713
Kalória
32.5g
Fehérje
62.7g
Szénhidrátok
37.6g
Zsír
151.8g
Víz
78g
Koleszterin
5.4g
Rost
11.2g
Cukor
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 713 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 2852 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 244 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.5 g

Zsír

  • Összesen
    37.6 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    78 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1043.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    222 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    435 mg
  • Nátrium
    231 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    62.7 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    151.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    131 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    169 micro
  • Kolin:
    92 mg
  • Retinol - A vitamin:
    82 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    584 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    17978 micro
  • Lut-zea
    25 micro
Összesen 713 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    130 g

Zsír

  • Összesen
    150.3 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    63 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    40 g
  • Koleszterin
    312 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4173.4 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    246 mg
  • Kálcium
    887 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    343 mg
  • Foszfor
    1738 mg
  • Nátrium
    922 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    250.8 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

Víz

  • Összesen
    607 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    525 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    47 mg
  • C vitamin:
    69 mg
  • D vitamin:
    75 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    43 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    675 micro
  • Kolin:
    369 mg
  • Retinol - A vitamin:
    328 micro
  • α-karotin
    73 micro
  • β-karotin
    2337 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    71910 micro
  • Lut-zea
    99 micro
Összesen 2852 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.1 g

Zsír

  • Összesen
    12.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    357.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    149 mg
  • Nátrium
    79 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    52 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    58 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    200 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6159 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 244 kcal

Elkészítés

  1. Az apróra vágott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a darált húst.
  2. Felöntjük a paradicsomszósszal, fűszerezzük, és főni hagyjuk.
  3. Kifőzzük a tésztát, sajttal tálaljuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 5 perc
  • Főzés ideje: 30 perc

Reszelt sajttal tálaljuk.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Tippek, hogy gyönyörűen virágozzon a magnóliád

A magnólia tavasszal az egyik leglátványosabb növény: virágzásakor meseszép színekbe borítja a kerteket és utcákat. Ha te is szeretnéd, hogy ez a varázslatos fa a saját kerted éke legyen, mutatjuk, hogyan válassz, ültess és gondozz magnóliát könnyedén!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!