r
Nosalty Logó

Barackos-sajtos rántott csirke

0,0

0 ÉRTÉKELÉS8 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Barackos-sajtos rántott csirke
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A csirkéhez

A panírozáshoz

1252
Kalória
50.3g
Fehérje
73g
Szénhidrátok
84g
Zsír
197.4g
Víz
263.3g
Koleszterin
4.7g
Rost
10.2g
Cukor
  • 12% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A csirkéhez

A panírozáshoz

Összesen 1252 kcal
  • 12% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A csirkéhez

A panírozáshoz

Összesen 5002 kcal
  • 12% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A csirkéhez

A panírozáshoz

Összesen 297 kcal
  • 12% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.3 g

Zsír

  • Összesen
    84 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    263 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1790.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    68 mg
  • Kálcium
    376 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    586 mg
  • Nátrium
    670 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    197.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    255 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    39 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    104 micro
  • Kolin:
    218 mg
  • Retinol - A vitamin:
    186 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    794 micro
  • β-crypt
    78 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    253 micro
Összesen 1252 kcal
  • 12% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    201.4 g

Zsír

  • Összesen
    336.1 g
  • Telített zsírsav
    68 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    143 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    104 g
  • Koleszterin
    1053 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7160.7 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    270 mg
  • Kálcium
    1505 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    327 mg
  • Foszfor
    2344 mg
  • Nátrium
    2680 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    292.2 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

Víz

  • Összesen
    789.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1020 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    112 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    155 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    60 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    415 micro
  • Kolin:
    872 mg
  • Retinol - A vitamin:
    742 micro
  • α-karotin
    54 micro
  • β-karotin
    3177 micro
  • β-crypt
    311 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1012 micro
Összesen 5002 kcal
  • 12% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12 g

Zsír

  • Összesen
    20 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    63 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    426.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    90 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    140 mg
  • Nátrium
    160 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    47.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    61 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    189 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 297 kcal

Elkészítés

A csirkéhez

  1. A csirkemellekből 2-2 szeletet vágunk és kicsit kiklopfoljuk.
  2. Ha friss barackot használunk, forró vízbe tesszük 1-2 percre, majd hidegbe, hogy a bőrét lehúzhassuk róla.
  3. A sajtot összekeverjük a tojással, és szerecsendióval fűszerezzük.
  4. A csirkemell szeleteket sózzuk, borsozzuk, és mindegyikre teszünk egy-egy fél barackot, aminek a magházába sajtot töltünk.
  5. Ráhajtjuk a hús másik felét és egy fogpiszkálóval vagy hústűvel összetűzzük. (Nem kell szorosan lezárni a hússzeleteket a panírozás előtt, mert nem folyik ki a sajt a sülés közben.)
  6. A szokásos módon bepanírozzuk, és bő olajban megsütjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Főzés módja: rántott ételek
  • Sütés ideje: 15 perc

Egy kis időbe telt, míg megbarátkoztunk a gyümölcs-hús párosítással, de azóta annál gyakrabban készítek ilyen ételeket. A barackos rántott húst különösen kedveljük. Az elkészítéséről további fázisképeket itt találtok.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!