r
Nosalty Logó

Barackos paradicsomos bruschetta

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Szikszai Anna
Barackos paradicsomos bruschetta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 435 kcal
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1740 kcal
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 159 kcal
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    15 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1105.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    194 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    198 mg
  • Nátrium
    595 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    68.3 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    171.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    78 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    128 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    63 micro
  • β-karotin
    852 micro
  • β-crypt
    48 micro
  • Likopin
    1608 micro
  • Lut-zea
    1035 micro
Összesen 435 kcal
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    59.8 g

Zsír

  • Összesen
    48.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4422.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    145 mg
  • Kálcium
    776 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    294 mg
  • Foszfor
    791 mg
  • Nátrium
    2381 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    273.2 g
  • Cukor
    56 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    686.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    302 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    63 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    314 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    513 micro
  • Kolin:
    133 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    253 micro
  • β-karotin
    3408 micro
  • β-crypt
    191 micro
  • Likopin
    6433 micro
  • Lut-zea
    4140 micro
Összesen 1740 kcal
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    4.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    405.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    71 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    218 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    312 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    590 micro
  • Lut-zea
    379 micro
Összesen 159 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Szeljük fel apró darabokra a paradicsomot és a meghámozott barackot, tegyük egy edénybe, majd adjuk hozzá a bazsalikomot, a balzsamecetet, egy kis olívaolajat, és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
  2. Az összetört fokhagymát forró olívaolajban megpirítjuk, vigyázva, hogy ne égjen meg. Ha kész, kivesszük az olajból és kidobjuk.
  3. A bagettet szeletekre vágjuk, egyenként megkenjük a fokhagymás olívaolajjal, megpirítjuk, majd ráhalmozzuk a barackos-paradicsomos keveréket, és azonnal tálaljuk.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Receptkönyvben: 114
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7583
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Szikszai Anna 35 recept

Kedvenc olasz előételünk, barackkal újragondolva.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...