r
Nosalty Logó

Baconba tekert töltött krumpli

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Hobbychef
Baconba tekert töltött krumpli
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 420 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2109 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 124 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24 g

Zsír

  • Összesen
    26.5 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1168.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    204 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    369 mg
  • Nátrium
    510 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.7 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    233 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    97 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    99 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    40 micro
  • β-karotin
    305 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    926 micro
  • Lut-zea
    181 micro
Összesen 420 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    119.8 g

Zsír

  • Összesen
    132.3 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    539 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5840.6 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    117 mg
  • Kálcium
    1019 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    280 mg
  • Foszfor
    1847 mg
  • Nátrium
    2551 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    113.5 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    1165.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    486 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    217 mg
  • D vitamin:
    132 micro
  • K vitamin:
    69 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    199 micro
  • Kolin:
    496 mg
  • Retinol - A vitamin:
    351 micro
  • α-karotin
    199 micro
  • β-karotin
    1526 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    4631 micro
  • Lut-zea
    903 micro
Összesen 2109 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    337.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    107 mg
  • Nátrium
    148 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    268 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 124 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplit héjában félig megfőzzük, majd megpucoljuk, hosszában kettévágjuk, a belsejét kikaparjuk. A sajt felét kis kockára vágjuk, a többit lereszeljük.
  2. A hagymákat aprítjuk, olajon megdinszteljük, hozzáadjuka karikára vágott chilit, s a darált húst.Fehéredésig sütjükállandó kavarás mellett.
  3. Áttesszükegy keverőtálba, ráütünkegy tojást, beletesszüka sajtot, az aprított petrezselyemzöldet, fűszerezzük, összekeverjük.
  4. A masszát beletöltjüka krumplikba, összeillesztjükőket, betekerjüka baconba,s belehelyezzükegy olajos serpenyőbe, köré teszünkforgácskrumplikat, középre egy piros paprikát, a krumplikra kakukkfüvet.Sózzuk, borsozzuk, meglocsoljukolajjal, letakarjukalufóliával, s berakjuka 180fokra előmelegített sütőbe.30 perc után levesszük a fóliát, s továbbsütjük20 percig. Majd feltekerjükgrill fokozatra,s 200fokon megpirítjuk.
  5. Tálaláskor a tányérra helyezünkegy krumplit, köré krumpliforgácsokat,s szeletelünka tányérra paradicsomszeleteket és lilahagyma karikákat.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 67
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 10860
  • Feltöltés dátuma: 2013. november 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Szeretem a töltött ételeket, és Ti?

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...